keskiviikko 14. maaliskuuta 2012

"Yhdet vielä ja sitten lasku..."

Yksi video tältä päivältä. Sain kameramiehen käväisemään kentällä yhden videon verran.. (aika törkeetä seuraamista videolla ;))
Maahan

Tässä annan käskyn kovemmin jolloin menee kivan nopeasti maahan. Toki koira turtuu noihin kovaäänisiin käskyihin pian ja kohta saan karjua kahta kauheammin jos tämän aloitan ;) Mutta siis maahanmenoa ollaan nyt alettu työstää koekuntoon. Tuntuu ettei edisty ollenkaan, mutta otan monesti lyhyitä treenejä päivittäin, suurimmaksi osaksi sisällä jossa en ota seuraamista ollenkaan. Pelkkää nopeaa maahanmenoa. Toimii ihan ok välillä.
Liikkeestä seisominen on ihan sikahyvää! Viikko sitten hallilla muistan, että kyttäili namin lentämistä ja kääntyi melkein poikittain, mutta nyt olen aika hyvin muistanut palkkailla sitä milloin vasemmalta ja milloin oikealta. :) JES!

Luoksetulossa törmää taas. Siis heti kun siitä menin hehkuttamaan! Täytyy tätä miettiä.. Toki ainoastaan alokasluokan luoksari on vaikea ton tärmäämisen kanssa kun tulee pitkältä matkalta suoraa eteen. Avoimesta eteenpäin aion kuitenkin stoppien jälkeen kutsua sivulle, ihan niinkuin Tuiskun kanssa joskus.. Joten ei se maailmaa kaada jos alo luoksarissa törmää, pelkään vaan omien polvieni puolesta, Pepe kun on aikamoinen poni!!

Noutoa otin eilen piiiiiiiitkästä aikaa ulkona ja onpas ihanan nopea. Törmää lopetusasennon mutta jahka jaksan jatkaa noudon treenaamista kunnolla ja säännöllisesti, aion toki treenata vauhtinoutoa, (jossa siis palkkaan kun tulee kohti ja saa tiputtaa kapulan) pitämistä sekä erikseen eteenistumista (ensin ilman kapulaa ja sitten kapula suussa ;))..

Avo kakeja ollaan treenattu nyt sisällä parisen viikkoa ja osaa ne jo 2-3m matkalta ja peppu on maassa :)!! JEEE SUPERR!! Varsinkin ma-is vaihdosta olen palkkaillut ahkeraan ettei tapahdu niin ettei aina jaksaisikaan nousta.. :P

Pallolla leikittiin tänään pitkästä aikaa. Ollaan nyt telmitty patukan kanssa melkein viikko. Ressaa selvästi vaikka tykkääkin. Heti kuuluu kamalaa vinkumista ja ulinaa kun leikitään pallolla :(

2 kommenttia:

Tiia kirjoitti...

Hei, heti kun lumet sulaa kentältä, niin me lähetään teijän kans reenailee :) Ruutua yms. on vähän hankalaa tehdä jäällä!

sohvi kirjoitti...

Joo ehdottomasti! Ja kohta on jo myöhään illallakin valosaa niin ei tartte kello kaulassa treenailla :)