maanantai 19. maaliskuuta 2012

Arkea piippailun säestyksellä

Pepen vinkuminen senkun lisääntyy. Arjessa piippailee sisällä makoillessaan ja jopa autossa, missä on ennen ollut hiljaa, piippailee todella todella ärsyttävän paljon! Hermot on koetuksella ton koiran kanssa! En käsitä mistä johtuu. Saa liikuntaa tosi paljon, ulkoillaan päivittäin vähintään se kaksi tuntia ja pallonheittely ollaan lopetettu kun se tuntui stressaavan sitä liikaa..

Odotellaan että lumet sulaa teiltä kokonaan niin päästään aloittamaan Pepen kanssa juoksuharrastus yhdessä. Tuiskun kanssa aina kävin juoksemassa, ilman koiraa se on tylsää :) Ostin juuri itelleni lahjaksi uudet juoksuhousut ja juomapullo-laukun (vyölaukku). Pepe joutui saamaan lahjaksi kuonopannan ;) Alkuun saa käyttää sitä kun tuntuu kuumenevan kun otetaan juoksuaskelia! Joutui Tuiskukin sitä alkuun käyttää mutta aika äkkiä oppi kulkemaan myös juostessa nätisti sivulla.

Sitten TOKOon: Luoksarissa ollaan siirrytty takaisin alkeisharjoituksiin. Hyppy pitäisi aloittaa nyt. Maahanmeno on entistä nopeempi. Seisomisessa olen pidentänyt matkaa... jne.

VINKU olis pepelle parempi nimi.

Ei kommentteja: