perjantai 30. maaliskuuta 2012

Hienostelemati

Kehuinko mä just viime postauksessa kuin me ollaan kohta jo alo valmiita?! :) O'ou! No ei tod, ainakaan tän päiväsen kenttä treenin perusteella olla valmiita ees mölleihin!

Tässä videoita eiliseltä ja tältä päivältä (vaivaiset 11kpl). Ihan luksusta kun joskus harvoin saa raahattua poikaystävän kentälle (se tosin vaatii yleensä parin tunnin suostuttelun ja korin lonkeroo) ;-)

Mutta siis hienostelematta meidän treenejä taasen videolla.. Ei mitään kaunista katseltavaa, eikä tosiaan mitään 200p arvoista, mutta jos elo-syyskuuhun mennessä saatais hyvä paketti kasaan, voitais mennä alo avo kokeisiin syksyllä :) Toki tarttee vielä paaaaljon treeniä häiriössä ja liikkuroituna. Ei toi ole ennen kyllä liikkurointia ihmetellyt mutta aina ei voi olla liian varma!

Tötsät ei eilen pelottanut yhtään, tänään ne oli Pepestä niinkin jänniä, että ennenkuin ehdittiin ottamaan kamera esiin, Pepe puri mua käteen kesken seuruun!! :D Jäi kivat mustelmat kämmenselkään. Kun olin toipunut puremasta, mentiin tutustumaan sinisiin ja oransseihin tötsiin ja ei ne sit olleetkaan ihan niin pelottavia :) Tästä lähtien raahaan tötsät aina reeneihin mukaan!

Noutoa me otettiin kanssa tänään mutta ei tullut videolle. Toi nouto on siis eiliseltä. Eilen vire oli ok, tänään aika laiska. Koira oli kovin löysän oloinen ja katseli kokoajan muualle. Tai no ei nyt liioitella, ei se kokoaikaa muualle katsellut, mutta jouduin tekemään entistä enemmän töitä saadakseni sen tekemään mun kanssa..

Loppuun 3min paikkamakuu, Pepe oli ihan poikki, makasi tosi rauhallisena koko ajan  vaikka olin ainakin 30m päässä ja nostelin tötsiä samalla pois, samalla tietty kokoajan tarkkailin koiraa. Eikä vaihtanut lonkka-asentoon jes!!

Otettiin just sisällä eteenistumisia eka ilman kapulaa ja sitten isolla ohjatun kapulalla. Jotenkin iso kapula saa pepen tulemaan vinoon, vaikkakin sitten näinkin lyhyeltä matkalta kun nyt, eli 1m. Tehtiin sit tunnarilla ja lelulla. Sain pepen jähmettymään eikä kapula liikkunut sen suussa ollenkaan. Se tuli neljä kertaa hienosti eteen istumaan kapula suussa ja sai lelupalkan :)


(Pyydän anteeksi ton yhden videon laatua!)

29.3.2012:

Noudot (varastaa perrrrhana mutta toka hieno! :))

Luoksetulo (hieno, kuvanlaatu vaan kusee..)


Seisominen (hiipii..)

30.3.2012:

Luoksetulo1 (huono pysähdys)

Luoksetulo2 (pysäytys hyvä, mutta tötsä oli mielenkiintoisempi :))

Luoksetulo3

Seuraamista ("järkyttävää" niinku taidan ittekki sanoo tossa kesken seuruun) ;)

Belgi pitää motivoida!!!1

Maahanmenoja (tänään se oli kammottava)

Liikkeestä seisominen  (täpäkkä :))

Kaket (löysimys paskimus)Täytyy ehdottomasti kuvata kaukot uudelleen, kyl me ne oikeesti osataan super hienosti. Tää nyt oli taas vaan tämmönen päivä Q mikään ei suju :-) Lupaan et me alotetaan voi-evl kaket heti kun nouto on kunnossa, sitä kun joudutaan tekemään nyt miljoonaa toistoa per päivä sisällä. Ja samaten voi-evl kaket vaatii kolme miljoonaa toistoa per vaihto per päivä ennenkuin niissä voi alkaa kasvattaa etäisyyttä. Aikaa vievää :)

 Meidän tokottelu ei tule koskaan olemaan mitään bc tasoa, se on sitä humoristista pelki-lotkonen tyyliä ;) Iloista ja eloista ja äänekästä.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Hyvältähän tuo näyttää! Hauska toi tötsä ;D

-Anni

Minna kirjoitti...

Voi Sohvi, sun pitää hankkia enemmän koiria, että saat purkaa ton intosi niihin. :D

..tai sitte voisit purkittaa ja lähettää sitä vähän tännekin? ;) Hunni 11vk ei osaa vielä mitään, joten vois olla ehkä ihan aiheellista.. :D

Sohvi kirjoitti...

Jep! Pitäis kai hommata lauma koiria, tai sitte vaan lopettaa koko koiraharrastus :D

Hunni on I-HA-NA! ainaki kuvien perusteella :)

Minna kirjoitti...

Haha, suositelen sitä laumaa.. ;)

Hunni kiittää! Se on kyllä aika peto. :P Tekemistä taas riittää!