perjantai 30. maaliskuuta 2012

Kymppiä tavoitellen

Alkaa nuo jäävät (seiso ja maahan) olla kunnossa. Eilen kuvailtiin videolle ja näytti oikein kivalta. Mutta jotenkin automaattisesti annan vartaloavun käskyn kanssa. Se täytyy jättää pois. Mulle siis treeniä!
Pitää tavoitella kymmenen pisteen arvoisia liikkeitä, toki muutenkin, mutta varsinkin nyt kun koira on kova vinkumaan! Vaikka itse liike olisikin täysi kymppi, koiran vinkuminen laskee pisteet 9 tai 8. Ja kokonaisvaikutuskin laskee aina pisteellä tai parilla. Uskoisin että jos pentu pysyy kokeessa lapasessa, suorittaa liikkeet niinkuin sille on opetettu ja keskittyy muhun ja tekemiseen eikä pälyile muualle, voi ykköstulos alo ja avo luokasta olla ihan kohtuu helposti saatavissa vaikka pisteet laskisivatkin piippailun ja vinkumisen takia..
Voittajassakin saattaisi vielä päästä suht hyvään ykköseen vaikka piippailu laskisikin liikkeiden ja kokonaisvaikutuksen pisteitä.. Mutta EVL:ssä (sitten joskus ehkä kun ollaan) voi niitä keltaisia ja punaisia kortteja sadella paljonkin :( Ei kiva! Vaihdetaan SITTEN agiin jos evl:ään mennessä ei olla saatu vinkumista loppumaan ja alkaa kortit heilumaan! Siihen asti yritetään.

Noutoa otettiin eilen: iskunoutona ja kerran otinkin loppuun asti! WUHUU BUENO! Eikä törmännyt!
Heitän välillä palkan taakseni kun koira on jotain metrin päässä musta. Juoksee silti nopealla laukalla loppuun saakka kapula suussa :) Jee!

Paikallamakuuta täytyy nyt alkaa ottaa pikkuhiljaa enemmän häiriössä. Treenataan paikallamakuuta joka päivä vähintään kerran (eii riitä!) Pitäis treenata enemmän ja enemmän..

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Muista, että Pepe on vielä tosi nuori eli mitä vaan voi vielä tapahtua ja varmasti tapahtuukin. :) Tosi haastavaahan toi on, kun vinkuminen on kytköksissä jokaiseen treenattavaan asiaan, mutta varmasti ajan kanssa sen saa hallintaan. Tiiätkö ketään kouluttajaa, jolla olis tällasesta kokemusta?

-Anni:)

Sohvi kirjoitti...

Ens viikol mennään osaavalle koutsille ja toivottavasti saadaan asia alulle. En tietenkään oo periks antamassa! Se ei sovi mulle :D kyllä siitä vielä hyvä tulee, ja jos ei tuu ni mitä sitte :)

Anonyymi kirjoitti...

Kuulostaa hyvältä! Kyllä mä tiesin, että sulla on hyvä asenne! Jes jes :)

-Anni