torstai 22. maaliskuuta 2012

Soutaa huopaa...

Tokoiltiin vaihteeksi ;)

Pepe on kyllä tosi lahna kun tehdään nameilla. Varsinkin seuraamisessa ja luoksetulossa (no eihän me muuta treenatakkaan.)

Toissapäivänä olin yksin kentällä ja otin hihnassa seuraamista ja palkkana oli makkaraa. Otin heti alkuun askelsiirtymisiä ja vähän hain sitä ääntelyä. Vinkaisi kerran josta nykäisy ja ei. Toimi! Ei äännellyt enää toista kertaa. Tehtiin sit ilman hihnaa jääviä ja luoksetuloa ja loppuun paikkamakuu.

Jäävässä seisomisessa pysähtyi hyvin ja poistuin aina 5-7m, odotin hetken kun olin kääntynyt ja joko palkkasin tai kävelin Pepeä kohti. Täytyy ruveta treenaamaan koiran sivulle palaamista seisomisessa kun jos olen metriä lähempänä niin liikkuu.

Maahanmenossa tehtiin nopeutta erikseen ilman seuraamista.

Luoksetulossa törmää jos matka on 15m tai yli. Riippuu vähän päivästä et millon ryntää päälle ja millon jää metrin päähän. Täytyy treenata läheltä.

Eilen hallilla otettiin 2min ryhmäpaikkamakuu. Saatiin kunnon häiriö kun mun puhelin alkoi soimaan kesken kaiken. Pepe kerran piippasi ihan hiljaa ja alussa haistoi maata vähän. Muuten oli tosi skarppina. Levoton kylläkin. Halli on siitä aika jännä paikka vielä.

Sit tein pari luoksaria n. 15m suoraa sivulle. Oon pähkäillyt edelleen sitä että tekisin tokossa luoksarit suoraa sivulle niinkuin Tuiskunkin kanssa. Mietitään...

Seuraamisessa taas hain sitä ääntelyä. Koira oli ilman hihnaa. Tein askelsiirtymiä, liikkeellelähtöjä ja askeleen seuraamisia jne. Pepe ei ollut yhtään mukana. Makkara oli palkkana eikä leluja ollut mukana niin Pepestä oli tosi tylsää touhua :( Vinkaisi muistaakseni kerran josta kielsin..

Nyt otetaan taas nouto treeniin, ihan jokapäiväiseksi huviksi! Eilen nouto onnistui superhyvin! :)

Ei kommentteja: