perjantai 16. maaliskuuta 2012

Vitutuskäyrä nousee...

Se luoksetulo, joka oli vielä viikko sitten mallillaan, on taas ihan kamala katastrofi!! Lyhyeltäkin matkalta piski törmää ihan hirveällä voimalla vaikka laitan jalan eteen (mikä siis aikasemmin auttoi tosi hyvin). Kiva nyt taas siirtyä taakseppäin treenissä ja tehdä namilla niitä eteenistumisia... :/ Jos sekään auttaa. Ehkä vois opettaa tokoluoksetulon suoraa sivulle?

Liikkeestä maahanmenot on jo muuten hyviä paitsi että seuraamisen vinottamisen takia se menee maahan vinoon muhun nähden.

Liikkeestä seisomisessa pitäisi pikkuhiljaa edetä. Tein tänään ekaa kertaa niin että en heittänytkään namia suoraa koiran taa kun olin edennyt "top" käskyn jälkeen pari askelta, vaan käännyin ja palasin pari askelta ja heitin namin vasta sitten koiralle. Oli aika hämillään ja tokalla yrittämällä steppasi top käskyn jälkeen :(

Tänään kentällä tehtiin pelkällä namilla. Mulla oli liivin takataskussa patukka jota se hamuili ja piippaili siksi aika paljon! Mun piti sillä palkata seuruut mutta muutin mieleni koiran käytöksen takia. Meillä oli tänään käskyttäjä ja Pepe ei ottanut häiriötä siitä.

Teineily senkun jatkuu. Kolme kertaa se karkasi multa eikä antanut kiinni.. Näytti kunnolla keskaria vaihteeksi ja vittuili. Siinä oli aika hankala pysyä hyväntuulisena joten tehtiin loppuun enää 2min paikkamakuu ja sit himaan..  V*TTUUUUUU!!!!!111

Ei kommentteja: