keskiviikko 28. maaliskuuta 2012

'Vinku' treenaa

Ollaan me treenattu!
Ens viikolla päästään osaavan koutsin luokse ton vinkumis ongelman kanssa. Toivotaan että saadaan ratkaisu ääntelyyn. Lisää ylimääräistä työtä se tulee varmana teettämään mutta mielummin työstän vinkumisen pois kun olen tekemättä asialle mitään! Kotonahan se on myös kokoajan äänessä mutta sille ei näemmä mitään voi. Lotko mikä lotko...

Me ollaan otettu muutama uusi asia treeniin. Lauantaina oltiin Ansun koulutuksessa pitkästä aikaa. Vinkumisesta huolimatta Ansu kehui että ollaan edistytty kovasti!! Tehtiin liikkeestä seisomista ja se oli hieno. Nyt on oikeastaan vaan treenattava seisomisesta sivulletuloa. Pepe kun tekee aina kaarroksen mun takaa jos teen ilman namia :)
 Sit tehtiin ihan uutta juttua: hyppyä! Ei ollut ongelmaa. Pepen mielestä ihan lälly juttu. Nyt on sit kaikki alo ja avo liikkeet aloitettu :)

Oon reilu viikon tehnyt luoksetuloa suoraa sivulle. Sitten joskus pitkän ajan päästä kun bh/pk kokeisiin mennään niin hinkataan eteenistumista enempi. En jaksa nyt sitä törmäilyä kun on paljon paljon paljon paaaaaaaljon muitakin ongelmia!

Si me ollaan 'tehty' metallinoutoa. Tosin ei mitään noutoa mutta ollaan pidetty metskua suussa. Pitoa tehtiin myös ja Pepe ei meinannut irrottaa ollenkaan. Muutenkin sen pito on parantunut tosi paljon edessä istuessa. Tosin kun se nostaa pyllyn maasta niin ote löystyy... Täytyy siis juoksuttaa Pepeä kentällä kapula suussa!

Tunnarin Pepe oppi eilen lenkillä kivillä :)

Oon tehnyt kokeenomaisia reenejä 2kertaa. Tuntuu että mitä kauemmin se tekee palkatta, sitä hiljempaa se on ja sitä paremmin se tekee :o Sit kun lopussa patukka tulee taskusta niin se on ku jellona ja hyökkää kiinni :)<3

Tänään kentällä kuulu vinkunan sijasta kiljaisu kun kutsuin sen sivulle :( Loppua kohden parani ja olin jopa iloinen kun tulin treeneistä kotiin! Aina kun tulen reeneistä kotiin, poikaystävä kysyy varovasti 'miten meni?' Tänään se oli ihan ihmeissään kun vastasin 'hyvin!' ;D
Otettiin pitkästä aikaa vauhtinoutoja kentällä. Ollaan siis ainakin viikko otettu palautusta ja pitoa sisällä. Juu meni oikein kivasti. Sillä on vaan niin kiire takaisin mun luo että se ei aina ehdi ottaa kapulaa suuhunsa, juoksee vaan sen luo ja pinkaisee takaisin. Sit se päästää tuskaisen kiljahduksen ja nappaa kapulan kauhealla kiireellä suuhunsa ja juoksee mun luo patukan kimppuun :) Hassu haukku.
Se hämmästyi tänään kun kokeilin ottaa noutoa suoraa sivulle...? Mutta en mä viitsi sitä opettaa (vaikka ihan vähän haluaisinkin) koska jos me joskus pk kokeeseen mennään... En vaan tykkää eteenistumisista :P

p.s. Pepe osaa nyt kaikki alo luokan liikkeet ja tekee myös palkatta ja häiriössä. Liik. maahanmeno on aika hidas vielä ja vino (johtuu siitä kun seuruussa poikittaa, helppo korjata myöh.) mutta nyt otin sen asian syyniin!! Ja liik. seisomista varmistelen vielä, haluan että se on 100 varma kokeessa, ettei se sieltä lähde hiippailemaan tms, ja sit se sivulle istuminen. Hyppy pitää vielä tehä varmemmaksi.. Ainoo on se *%#**%!!*#! vinkuminen!!!!  Eipä oikeestaan muuta. Kisaikä häämöttää... ;)

Ei kommentteja: