perjantai 30. heinäkuuta 2010

Hieno jälki ja super ruutu(siis toko)!

Tallasin helppoon maastoon vähän yli tai alle 200 m jäljen. Siitä tuli vähän niinkuin U:n muotoinen, mutta kulmilla. Vanheni 1,5 tuntia, purkkeja 3 sammaleen alla, nameja ennen ekaa purkkia (joka oli 50 metrissä) 12 kpl. Ajoi nenä maassa tosi hienosti mutta vauhti oli puolittunut keskiviikosta. Eka purkki jäi??? Eka kulma oli muuten hieno paitsi että meni yli n. 1 metrin mutta haki äkkiä oikean suunnan. Toka purkki löytyikin hienosti. Matkalla oli aika paljon kalliota ja kuivaa jäkälää joten jälki ei ollutkaan niin helppo kuin piti olla.. Toisen kulman se selvitti kuin vanha tekijä (kukahan sille ne on opettanut ja missä välissä :o ?) Vikan suoran päästin menemään 10-15 metrissä ja päästin sitten kokonaan irti kun meinasin kaatuilla kalliolta laskeutuessani :D Hukkas kerran ennen vikaa purkkia kun oli kallio edessä. löysi kuitenkin (luuli kulmaksi). Ilmas vikan purkin hyvin! Jälki loppui 5m ennen tietä. Lopuksi käveltiin autolle, koira liinassa. Tups sotkeentui takalalluistaan liinaan ja jäi kököttämään söpösti :)

Jäljen vanhetessa tokoilin 5 min edin kanssa jonka aikana tups oli paikkamakuussa. Edi seurasi ja tuli sivulle, kun joskus alkuun opetin sille tuleen sivulle heittämällä pyllyä mutta keskiviikkona opetin sille kiertämään selän kautta :) Seurata se osaakin jo monta askelta (ainakin 5) ja täykkäriä tehtiin oikealta. Juoksuaskeliakin ollaan kokeiltu mutta on aika extremeä ;)

Tups teki ruutua, laitoin eka kylmiltään 20 metristä voi ruutuun. Ampas tuhatta ja sataa, en antanu pysähtyä vaan huusin heti jes ja heitin lelun. Sit sama uusiks.. Sitte evl tyyliin ilman merkkiä, menin itte joko oikeelle tai vesemmalle kymmeneen metriin. Aluksi vaati kaksi käskyä mutta meni kuitenkin valmiille lelulle. Sitten menin pari kertaa sivulle lähemmäs ruutua ja ok. Kerran tai kaksi ilman lelua niin että hakee paikan ite. Löysi eikä pyörinyt! Oikeesti nyt vahvistamaan tätä paikkaa koska kokemuksesta sanon etten osaa sitä kokeessa pysäyttää ;) Se osaa ton paikan kun vahvistelee tarpeeksi ;)

Onpas kuvia taas kun Veera on kylässä ;P
Ei kommentteja: