sunnuntai 1. elokuuta 2010

Löysäilyä

Tups löysäilee.. Tokossa ollaan parina päivänä otettu maahanmenoa. Täytyy siellä leirillä keskittyä näköjään siihen kun en osaa sitä namilla enkä saalispalkalla opettaa?

Pari päivää on pakko pitää jäljeltäkin lomaa (vaikka ei millään viitsisi) kun ollaan ahkeroitu jo jokunen päivä putkeen :) Tein viimeisestä jäljestä helpon suoran joka kaartuu lopussa loivasti vasemmalle. 60 metrinen ja päässä keppi, jälki jatkui myös kepin jälkeen joten jos Tuisku olisi mennyt kepin ohi, se olisi päätynyt palkatta tielle. Jäljellä oli yhteensä 20 namia. Vanheni vahingossa 3 tuntia kun käytiin treenaamassa tokoakin. Ei sitä Tuiskusta olisi huomannut koska se ajoi ihan normaalia vauhtia, oikeastaan aika kivan tarkasti. Taidankin alkaa vanhettaa enemmän kun normaalisti annan olla 1-2 tuntia :P

Tarkoitus olisi alkaa huomenna tai ylihuomenna treenaamaan keppejä jäljellä. Koira on nyt syömättä ja saa sitten ruuan kepeiltä (ennen jäljellä olikin purkkeja). Samalla janaa jota lähdetään pidentämään nyt 15 metristä 20 metriin :) 22.8 kokeeseen yritän saada meille paikan! Soittajaehdokkaita? Veera ainaki!!!

1 kommentti:

järvine kirjoitti...

hei koska se soitto oli ??