torstai 19. elokuuta 2010

Eipä sitten muuta kuin agia, Veera:

perjantai13, hui
Sohvi ja Tuisku (ja tietty EDI) oli tampereella joten päästiin taas aksaan:) perjantaina oltiin Alessan ja Poco-kelpien kanssa. Teki hyvää (mulle) kun Alessa oli huomauttelemassa mun virheistä + oli kiva treenata jonkun muun tekemiä harjotuksia. Tällasen radan Alessa oli vääntänyt:Pilkottiin ensin pieniinpieniin osiin. 2-3 jaakotuksella (harjotuksen vuoks, olis kyllä muutenkin varmasti ollut hyvä vaihtoehto). Kaarsi ensin melkein 7:lle asti mutta kun otin tiukemmin oikeella kädellä niin meni jopa ihan hienosti.
Seuraava palanen oli kepit lähinnä sen takia että ollaan tehty niin vähän keppejä muihin esteisiin yhdistettyinä. Sain heitettyä jopa aika kaukaa kepeille, ja pujotteli vinokeppejä muutenkin tosi hienosti! Aluksi vedin liikaa seiskalle ja tuisku jätti pujottelun kesken, jos taas pujottelin loppuun asti mukana oli kääntyminen maailman rumin. Jälleen kultainen keskitie löytyi kokeilemalla, ja tämäkin sujui:)
7-8 tylsästi valssilla. 8-9 välistäveto harjoteltiin myös erikseen. Alessa fiksusti maxi-koiran ohjaajana totes että kantsii opettaa koira tulemaan vastakkaiseenkäteen kiinni ilman kropan kieputusta. Halusin tän onnistuvan ja kun keskityin niin suju kuin vettä vaan. helppoa: ohjaa hyvin niin koirakin osaa.
9-10 sylkkärillä (joka vähän kankee mutta -ylläriylläri- parani toistoilla) joten putkeen sai heitettyä helpommin.

Kauheesti Tuiskulle uutta ohjausjuttua yhteen rataan mutta uskokaa tai älkää - loppuun me suoritettiin koko kasa yhteenmenoon nollana:)))


14.08.
Lauantaina oltiin taas keskenämme ja tehtiin tällaista Minna Väyrysen 2-luokan hyppyrataa:Ja jälleen pätkittiin ensin pieniksi.
Tilan puutteen vuoksi 1-3 hyppyjä ei ollut joten alotettiin neloselta. Ensimmäinen, ja koko radan vaikein juttu oli selkeesti kepeille meno. Radalla siinä ei ollut noin paljon tilaa miltä näyttää eikä olla keppikulmia tehty melkein yhtään. Jouduin siis melkein pysäyttään ennen keppejä jotta sain käännettyä, tarvii melko suoran linjan tai hakee tokaan väliin. 7 oli tavallinen hyppy, pituus neljällä palalla ongelmitta. 9 putkea ei ollut kun hallilla oli käytössä vaan kaks putkea mutta jatkettiin suoraan 10:lle. 11-14 ongelmitta, hakee takaakierroille hienosti:) putken jälkeen persjättö. harjoteltiin vähän kropanlukua 15-hypyllä ja kääntykin ihan sairaan hienosti eikä käynyt lähelläkään 12-hyppyä:) putkelta eteenmeno namikipolle, viimenen hyppy korvattiin muurilla.
Ja pätkien hiomisien jälkeen tehtiin taas koko rata. Keppien alotuksesta saatto tulla virhe mutta muuten tosi hienosti. Ja varsinkin siihen 15-hypyn kääntymiseen saa olla tyytyväinen! Hyvä tuisku:))

Ei kommentteja: