tiistai 20. heinäkuuta 2010

Sunnuntai: agit vol. 4, eiliset janat ja toko.

Sunnuntai aamuna tamskin tallilla aksaamassa, Veera:

"Mielessä oli taas jotain helppoa ja kivaa. Tehtiin vinokeppejä, kauheen vinossa ei kepit enää oo eikä missäännimessä saa nostaa pitkään aikaan pystympään. Harjotellaan näin vähän keppikulmia ja lisätään muita esteitä sekä ennen että jälkeen kun nyt ollaan tehty vaan yksittäin.
Puomin alastuloo edelleen alustalla ja namilla, kokoajan tulee vauhtia enemmän eikä Tusse silti unohda kontaktia. Silti alastulo on kaikista epävarmin juttu, tarvii vahvistaa tositosi paljon eikä antaa yhtään lipsua. Mut kyllä siitä vielä hyvä tulee:)
Muita esteitä jatkettiin niinkuin ennenkin, keinua tehtiin pallon kanssa ja heti tuli vauhtia lisää:) Tuisku ei pelkää pamahdusta vaan laskua. Hidastetaan sitä vielä niin eiköhän se siitä rohkaistu.
Tehtiin lyhyitä hyppypätkiä + putkia joihin se irtoo aina vaan paremmin. Kyllä siitä hyvää vauhtia putkihullu tehdään:)
Pöytä ja A on enää ainoot esteet joita ei olla kokeiltu. Pöytää voitais tehdä ensi kerralla mutta Aan kanssa odotetaan että Tupsu tajuaa alastulon puomilla kunnolla ettei sitte tule epäselvyyksiä kun on tottunut tekeen pk-Aan aika vauhdilla:D"Eilen tein kaksi janaa teivon metsään. Kerkesivät vanheta reilu 1,5 tuntia kun odoteltiin Veeraa ja tokoiltiin muutaman merkin ja paikkaistumisen verran. Molemmat janat noin 10 metriä. Jälki nro. 1 jatkui janan jälkeen melkein 90 asteen kulmassa oikealle. Kuitenkin vähän loivemmin. pituutta jäljellä n. 35 metriä. Jälki nro. 2 jatkui vasemmalle, melkein suoraan janan suuntaisesti mutta kuitenkin loivalla kaarroksella vasemmalle. (Enkös olekkin taitava selittämään?) Pituutta jäljellä n. 50 metriä. Lähti molemmille janoille hienosti ja suoraan. Näin alkuun tuo 10 metriä tuntuu hyvältä. Otti molemmilla kerroilla jäljen oikeaan suuntaan ja jatkoi epäröimättä ja sai janan jälkeen pari namia. Molemmilla jäljillä lopussa piilossa purkki jonka päällä edellisen treenikerran keppi. Ekalla jäljellä ajoi alkuun aika hyvin mutta lopussa tuli pyörimistä ja hukkasi jäljen mutta löysi ja päätyi purkille. Ilmaistessa elukan ilme oli tämmöinen
"mitä mitä kato mitä löyty"! Seuraava jälki menikin paljon tarkemmin ;). Jäljellä nro. 2 tuli kaksi pienen polun ylitystä.

Tokoiltiin siis sillä välin kun jäljet vanheni. Tein merkkiä. Olen ajatellut tehdä samalla periaatteella kuin ruutuakin, eli opettamalla ensin paikan. Mutta tänään tulin ajatelleeksi että toimisiko merkin opettaminen paremmin jos ketjuttaisin koko liikkeen takaperin? Mietin olisiko se nopeampi/parempi vai oppisiko se paikan paremmin sillä vanhalla tyylillä? Luoksetulon stoppia (seiso) namilla niin että kutsuin ja heitin namin taakse. Tässä tärkeintä ei ollut vauhti vaan nopea seis. Lopuksi vielä Rekun kanssa paikallaistuminen 2 minuuttia piilossa niin että näin Tuiskun auton ikkunasta mutta se ei nähnyt selvästikkään mua. Kerran liikutti molempia etujalkoja, muuten ihan sikahieno! Paikallaolon aikana takaa kulki ihmisiä ja kolme koiraa aika läheltä.

Tänään aamulenkillä narulelulla leikkimistä, kiertoja kahden puun ympäri (pujotteli) ja nopeaa maahanmenoa.

Ainiin ja kaukoja tehtiin eilen sisällä muutama toisto se-is-se. Uusi tyyli toimii!

Ei kommentteja: