perjantai 23. heinäkuuta 2010

Eiliset aksat by Veera :)

"Torstaina liitettiin keppeihin alkuun putki. Ei tullut ihan suorasta kulmasta eikä Tuisku hakenut kertaakaan väärin:) kepit aika vinossa, eka ja vika keppi pystyssä. Ei oo varmaan ikinä koskaan milloinkaan alottanut väärin, jos tekee virheitä niin ampasee koko keppirivin ohi tai sitten jättää kesken jostain mun kiljasusta tai kehusta jonka tulkitsee vapautukseksi. Täytyis oppia oleen hiljaa ja antaa lapsen tehdä työnsä rauhassa !!:)
Keinulla ehti viimekerran treeneissä oppia että pamautuksella saa lähteä kontaktilta, palkkailtiin viimeks siis paukauksesta. Tänään sitten vaadittiin selkee pysähtyminen ja maahanmeno jota jopa TARJOS ITE:) jee hyvä tuisku tajus heti ja maahanmeno tullaan vaatiin vastaisuudessakin. Myös puomilla pyysin pari kertaa maahan ja vielä on harkinnassa opettaisko sen kokonaan niin. Mietinässä kun alastulon opetus tästä etenee...
Tarkotus oli harjotella tiukkia mutkia. Tupsu-parka pysähtyy kun tehdään tiukkoja mutkia, se luulee että se teki väärin ja käsketään tekeen uudestaan:( Tehtiin hyppy-putki-hyppy suora josta aina putken jälkeiseltä hypyltä tiukka kaarros takasin putkelle päin mutta saikin kädestä narulelun. Johan rupes kääntyyn hidastelematta:))"

1 kommentti:

Tiia kirjoitti...

Moikka!
Mä haluisin ja tarvisin treeniseuraa ja ajattelin, että kiinnostaisko sua treenailla joskus kimpassa tottista? :) Yksin on tosi turhauttavaa treenata, kun ei nää omia ja koiran virheitä! Niin ja treenivinkitkin on tervetulleita :)