tiistai 6. heinäkuuta 2010

Jälkeä aina vaan

Tein eilen pellolle 300 askelta pitkän jäljen, ideana oli treenata kulmia. Ei juurikaan tuullut.

Ekalla suoralla oli parissa kohdassa 2-5 namia. Sitten kulma vasemmalle (45 astetta) jossa pari namia ja sen jälkeinen sivu oli oikealle hieman kaartuva ja siellä oli 1 purkki. Sitten 90 asteinen kulma vasemmalle ja suora sivu jossa purkki. Sitten loivempi kuin 90 astetta kulma vasemmalle jossa pari namia. Lopussa purkki. Kulmat menivät yllättävän hyvin. Johtuneeko sitten siitä että ajoin lähellä koiraa? Purkit ilmas taas hienosti. Ainoa mihin en ollut tyytyväinen niin heti kun namia ei enään ollut, nenä nousi ja ajoi korkeammalla?? :o Purkit oli kyllä tosi hyvin piilossa heinissä.

Nyt tarvitsisi kiinnittää huomiota keppeihin! Ajattelin aluksi laittaa purkkien päälle, eli purkit piiloon, keppi siihen päälle ja purkista palkka. Sitten voisi jättää purkit pois. Kuivaharjoittelu pelkillä kepeillä muualla kuin jäljellä!!!!! Tätä voisi harjoitella joka päivä!!

Pitäisi siirtyä metsään mutten ole löytänyt oikeanlaista maastoa. Olen etsinyt ainakin 50km säteeltä, mutta ei löydy puupeltoa :/ Metsään siirtyessä olisi tarkoitus myös jatkaa päältä ajamista kuten pellollakin!!

Ei kommentteja: