lauantai 17. heinäkuuta 2010

Agia ja helpot jäljet

Perjantain agit by Veera:

"Aateltiin tehdä jotain kivaa ja helppoa ettei Tusse kyllästy koko lajiin heti alkuunsa kun oli jo kolmas treenipäivä peräkkäin. Alotettiin kontakteilla jotka suju selkeesti paremmin kun tehtiin heti alussa ja päänaivot oli vielä toiminnassa:) Pari kertaa pelkkää alastuloa ja sitten koko estettä. Alasmenot näyttää nyt kosketusalustalla+nameille hyvältä mutta en tiiä miten opetettais ylösmenot:O tosin vauhtia ei oo vielä niin paljon että se niitä hyppis mutta tulevaisuutta varalle!
Alotettiin keppejä vinokepeillä. Tulee kesken pois jos jään jälkeen mutta toisaalta haluisin hidastaa sitä että tekis mielummin huolellisesti ja oikein kun kiitäis jotain sinnepäin.
Kokeiltiin myös pituutta ja muuria pari kertaa jotka odotetusti ei tuottanut mitään ongelmia eikä kaipaa kun toistoja jonka jälkeen voidaan lisätä molempiin lisää palasia.
Rengasta; kutsuttiin Sohvin kanssa molemmilta puolilta vuorotellen ja sai aina oikeesta (eli joka kerta!) namin:) edestakas, opeta koira vaan jojottaan ja tekeen hyllyjä.. mielummin hyl takasin hypystä kun vitonen väärästä suorituksesta!
Loppuun vielä revittiin narulelua, vapautin putkeen tai parille hypylle ja taas revittiin:) Tusse tykkäs! ja oli koko treenin muutenki tapansa mukaan pätevä:)"


Lauantai-iltana tein metsään kolme lyhyttä jälkeä ilman janaa. Kaikissa muutama nami ja päässä keppi, purkki taskussa josta ruokaa. Ensimmäinen jälki oli 30 min vanha ja 35m pitkä. Toinen jälki vanheni n. 35 min ja oli 45m pitkä. Kolmas vanheni yli 40min kun piti käyttää koira uimassa välillä :) Pituutta n. 50m.

Ajoi ihan kivasti.. eli en ole tyytyväinen mutta päätin olla iloinen kun löysi kepit! Nenä oli kyllä hienosti maassa kun ajoin kuten pellollakin eli lähellä. Meni kuitenkin aika epävarmasti eteenpäin, tarkisti melkein joka askeleen jälkeen, ihankuin olisi ollut kulmassa??? Joku tässä nyt mättää, en osaa opettaa tuiskulle jälkeä oikein. Yritän nyt vaan tehdä helppoja jälkiä eli paljon onnistumisia ja RUOKAA!

Sunnuntain aksoista vielä lähiaikoina sepustus Veeralta. Tänään illalla jäljelle, teen lyhyet jäljet joissa päässä purkki jossa on herkkuliharuokaa.. Keppejä aletaan treenata jälleen pelkästään kujalla!

ps. eilen tein sisällä kaukoja ja sain vihdoin idean miten treenata se-is vaihtoa niin että ajatus on taaksepäin! :) Ja se toimii!

Ei kommentteja: