torstai 1. huhtikuuta 2010

Aina joku tökkii

Eilen ruutu meni jälleen aivan nappiin :) Tuisku juoksi sinne nyt sellasta vauhtia oikealle paikalle että tietää näköjään mitä tekee! Ainoastaan kun vaihdettiin ruudun sivua niin epäröi ja meni edellisen suunnan oikealle paikalle. Näyttö perään niin johan pomppas ;)

Nopeita maahanmenoja ei saatu kun pari :( *ituttaa kun en saa sille noita luoksetulon pysäytyksiä kuntoon. Pitäisi päästä kiertämään mutta toi ei kierrä kunnolla reppua eikä mitään pientä vaan pitäisi olla puu tai tolppa. Sen sijaan otettiin nopeita luoksetuloja ja olikin tosi nopeita.

Noudon luovutusasento. Huhhuh! Miksi tää tulee nyt justiinsa kun ollaan saatu noutokin nopeaksi?!?!! Eli luovuttaa toooodella kauas tai jää seisomaan kauas kapula suussa. Ajattelinkin että tänään hinkutetaan tätä namin avulla jotenkin? Kun vaan tietäs että miten.

Tunnaria otetaan myös tänään. Viimeks tehtiin tilannekatsaus tammikuussa(?), ei muuta paitsi että kaahaa ja tönii kapuloita. Onneks ei nostele vääriä. Tein vain kokonaisen liikkeen silloin että näkisin mis mennään. Tänään siis luvassa tunnari. Ja matkaa todella vähän. Tai oikeastaan pitäisi olla ihan koiran vieressä. Ajattein palkata namilla ja kehua kun työskentelee rauhallisesti.

Kaket meni eilen ihan nappiin. MAtka n. 8m ja hissillä meni ma-se-ma ja ma-is-se-is-ma! Namilla palkkaus.

Seuraaminen oli ihan hanurista eilen! En tykänny. Ensinnäkin se edisti ja toiseks oli jotenki laiskaa! Tämäkin liike vaatii näköjään ylläpitotreeniä. Säännöllistä sellaista. Ei olla treenattu seuraamista aikoihin kunnolla.

Mutta tänään taas ihanalle sulaneelle pehmeähiekkaiselle kentälle tokoilemaan :) Kohta metsätkin toivottavasti sulaa niin päästään kauan odotetulle jäljelle <3

Ei kommentteja: