maanantai 19. huhtikuuta 2010

Kevät ja semmosta

Hain auton eilen :) Jes. Vihdoinkin pääsee aloittamaan jälkitreenit ja kokeisiinkin pääsee pidemmälle! Foorti escort 97 farkku.

Ajattelin tänään korkata jälkikauden metsässä :) Suunnittelin semmoista pientä, 200-300m jälkeä helpossa maastossa, missä olisi nameja joissain kohti ja muutama purkki/lopussa purkki.

p.s. tänään oltiin tokottamassa porskin kentällä, otin molemmat koirat mukaan, Edi sai pällistellä autossa kun tokotin Tuksun kanssa: ruutu löyty ah niin hienosti. Alkuun se ei nähny koko ruutua vaan lähti vaan pinkomaan, sit yhessä vaiheessa se huomas ruudun jossa pallo, ja lähti vieläkin kovempaa :) Perään pari toiselta sivulta n.20m matkalta ja palkkaus pallolla kun oli oikeessa kohdassa.
Kakeja hinkkasin jonkinverran, HISSI HISSI HISSI!!! pari kertaa jouduin huomauttamaan steppaamisesta mutta muuten meni hissillä.
Noudot oli hitaita mutta kiitos ahkeran luovutustreenin, luovutukset oli entistäkin tiiviimpiä. (siis tasamaa). Hyppynouto priima! Seuraaminen edisti mutta so? Ollaan me ennenkin kymppiä saatu.
Hoksottimet toimi hyvin vielä 2viikon treenitauon jälkeen ;)

Edikin sai tokotella pallonoudon ja seuraamisen + perusasennon verran. Poika menee jo hyvin oikeeseen kohtaan ja jopa korjailee itte :D. Seuraaminen on helppo tähän liittää kun menee samantien istumaan kun pysähdyn. Pallo (tai keppi, tai mikälie joka lentää) on sille niin rakas että se nappas namin ja otti pallon äkkiä takaisin, mun täytyi olla tosi nopea että sain sen napattua ennen sitä. Mutta minkäs pieni sille mahtaa kun on pallohullu ja ahne samaan aikaan? Edillä on 10000 kertaa enemmän taistelutahtoa kun tuiskulla. Pitää vaan treenata habaa ettei se vie mua isompana ihan kuusnolla.. Ei irrota kepistä ei sitte millää, mutta onneks tuo hienosti jos on nami kyseessä:) Saa nähä mitä tästäkin sakusta vielä tulee :-).

Vitsit meillä oli taas kivaa!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Onnea uudelle autonomistajalle! Kyllä nyt kelpaa hurruutella. :))

ps. Sakemannit nyt on tommosia, varo ettet saa sitä ihan pöpiksi keppeihin ja palloihin. ;---)

sohvi kirjoitti...

No se on jo aikas pöpi... ja kauhea itkemään. Oikee mammanpoika :)

Jälki meni muuten hyvin. Että oli ihanaa pitkästä aikaa rämpiä metsässä ja kastella jalkansa! (tästä myöhemmin sepustus.) Tuiskukin rakastaa! <3 Nyt vaan piski kesäkuntoon, siis kisakuntoon ;)