torstai 8. huhtikuuta 2010

Ei enää niin turhautunutta

Elikkä reenit ei tunnu enään turhautuneilta juoksujen ja kisoihin meno mahdollisuuksien takia, sillä saan auton parin viikon päästä. Semmoisen vm-96 Ford farmarin mihin mahtuu koirat hyvin. Vielä tarttis saada kunnon häkkyrä kärryyn ettei noita inhottavia irtohäkkejä tarvitysisi käyttää.

Nyt jos juoksut meneekin ohi 25.4 mennessä, päästään toiseen kokeeseen johon laitoin ilmon menemään kun kerkesin maksaakin jo :/. Muuten sitten toukokuussa olis ainakin Hämeenlinnassa ja Askolassa kokeet. Jälkikokeeseen mennään kun ollaan valmiita, nyt kun voi vähän paremmin valita ajankohdan kun on auto ettei tarvitse Tampereen kautta mennä :).

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Mitä mitä auto tulossa! Vähänkö kivaa:) Narttu koiran huono puoli on kyllä noi juoksut, mutta onneks noita kokeita tosiaan tulee ja menee, varsinkin kun nyt pääsette periaatteessa mihin vaan.

sohvi kirjoitti...

On kyllä suuri helpotus tuo auton saaminen! Ei tarvi katsoo kokeita parin kilsan säteellä ;). Oon harkinnu Tuksun sterilointia. Josko sitten tulevaisuudessa. On noi juoksut sen verran rasittavalla aikavlillä.. :pp