keskiviikko 21. huhtikuuta 2010

Neiti-Näppärä tokoilee

Oltiin vähän myöhään kentällä tänään. Tein ruudun valmiiksi nurkkaan jossa takasivulla ja oikealla sivulla oli seinä. Ruutu oli aika kiinni seinässä. Laitoin sinne valmiiksi pallon. Hain koiran autosta ja tokottelimme ennen ruutua muutamia juttuja läpi. Kaket meni tänään 15m matkalta upeasti! Kyllä oltais saatu kokeessa täys kymppi!! Ei liikkunu takajalat yhtään vaikka tehtiin yhteensä ainakin 8 vaihtoa! :) Menin palkkaamaan koiran luokse narulelulla.

Tein myös luoksetulon koemaisesti tötsillä ja 25m matkalla. Pysähdykset oli ihan priimoja (jopa seisominen) mutta olisi vuinut ehkä istua vähän lähemmäs eteen. Pidettiin taas pileet.

Seuraamiskaaviota tehtiin ensin silleen että vaadin oikeaa kohtaa. Se oli suht helppoa kun koira oli todella sopivassa vireessä! Alkuun pari pientä näpäytystä kun ei paikka kelvannut niin korjas kyllä ja siitä palkka. Käännöksissä jouduin myöskin muistuttamaan mutta eihän näitä ookkaan treenattu pitkään aikaan (huom!). Hitaassa osuudessa oli ihan paras. Pysähdyksineen ja täyskäännöksien kanssa. Nopea osuus muuten hyvä mutta aivasti? :D

Sitten ruutu 25m matkalta (kenttä oli peni ettei edes pystynyt pidemmältä). Lähetin ja se lähti suoraan luoksarimerkkejä kohti. Huusin että tuleppa takas ja lähetin uusiks. Täytyy myöntää että luoksarimerkit oli ihan liian lähellä ruutua, 4m, mutta ainakin irtos hyvin ;) Lähetin vaan suoraa mitään sen enempää säätämättä, kun huomasin kuitenkin että se kyyläs ruutua. Pinkos sitten ihan älyttömän lujaa!! Ei ole ikinä menny ruutuun edes pallon kanssa noin kovaa vauhtia! Perään uus lähetys ja taas vauhti oli ihan mahtava! Palkkaus ruutuun heittämällä pallo.

Paikallaolossa oli tarkkaavainen eikä liikkunu ollenkaan. Aika 5min. Sain tirkistellä sitä pienestä reiästä ja sillä oli kokoajan katse menosuuntaani päin!

Noutoja ei otettu ollenkaan koska nyt meni koko treeni niin hyvin etten halunnu ottaa riskiä että jouduttaisiin pahoittamaan mielemme huonolla noudolla! Ens kerralla sitten sitä noudon hinkkaamista. Oikeastaan voisin ottaa työnalle tunnarin, viimeinkin. Tasamaassa tosiaan luovutus on jo kunnossa, vauhtinoutoja tai sitten pelkkiä hyppynoutoja vois kans ottaa, niissä kun nopeus on hyvä! Tärkeintähän tokossa onkin siis se nopeus nopeus NOPEUS..! Vai kuinka?! ;o

Ei kommentteja: