sunnuntai 25. huhtikuuta 2010

Edi tokoilee, Tuisku *ittuilee.

Päästiinkin tänäänä sinne Porvoon tokoon voivottamaan. Tosiaan periaatteella "kyllähän me nyt sinne mennään kun on jo maksettukin. Joo juoksut ehtikin just ja just loppua pari päivää ennen tätä ja ei muutaku kylmiltään kokeeseen. Että oon tyhmä, olis kannattanut jättää menemättä kun en edellisenä iltanakaan saa mitään kontaktia tohon hurttaan. Se oli siis ihan omissa maailmoissaan koko kokeen ajan. En saanut sitä motivoitua mitenkään ja tavallaan luovutin jo heti kättelyssä. Tuksu oli ihan pihalla. Sitä ei siis voinu vähempää kiinnostaa jostain (hormonaalisesta?) syystä. Sen mielestä varmaan "toko on tylsien laji". Toivottavasti on ohimenevää. Kyllä harjoitus tekee mestarin vai mitä? No mä päätin nyt etten ota hernettä nenään tästä, kun koira ei ollut ollenkaan oma ittensä. Ehkä sillä oli liian kuuma? Kentälle paistoi suoraa aurinki. Se lipitti vettäkin kun hullu. Jo paikkamakuuseen mentäessä totesin viimeistään tän olevan huono idea. Koira oli löysä ja täysin kuuro. No ehkä toi tuomari tykkäs vähän löysemmistä suorituksista. Itte en ainakaan olis antanut noinkaan paljoa pisteitä mitä tänään saatiin!

Selityksiä

P.makuu 10 (tais nukkua?)
Seuraaminen 9 (mun makuuni ihan liian löysää, teknisiä virheitä ei kuitenkaan ollu muutakun käännökset löysät)
Istuminen 9 (mistä lie pisteenmenetys)
Luoksetulo 5 (vauhti nopee mutta seisominen veny kamalasti)
Ruutu 0 (Luulin jo että se menee ruutuun, lähti todella kovaa ja suoraa, mut 5m ennen ruutua käänty vasempaan ja lähti juoksenteleen?)
Hyppynouto 9 (Pällisteli esteen takana)
Metskunouto 9 (Vino eteenistuminen ja sivulletulo)
Tunnari 0 (mun moka! koira tuo oikean mutta vaistomaisesti astun askeleen taakse jolloin suoraa nollille)
Kaket 5 (monta monta toistokäskyä. Koira oli omissa maailmoissaan. Vaihdot itsessään siistejä mutta kokonaisuus..)
Kokonaisvaikutus 8 (koira oli vähän väsy??)

Että semmonen koe taas. Ei muutkaan paljon tuloksilla juhlineet. Vissiin 1 kakkostulos, pari kolmosta ja loput nollia. Koirilla huono päivä? 12 kilpailijaa voittajassa ja ainoastaan 2 löysi ruudun?!?!!!


4 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Kisat heti juoksun jälkeen eivät varmaankaan ole ihan paras idea, mutta kyllä se siitä- jätätte molemmat sen nollaliikkeen tekemättä niin loputulos on varsin mallikas!

sohvi kirjoitti...

Kyllä se lähtee rullaamaan kun vähän perehdyn sääntöihin ja muistan hengittää. Tuiskulle tuli vaan joku super iso blackout! :)

Anni kirjoitti...

EI kuulostanut kyllä lainkaan Tuiskulta! Mutta onneksi kisoja tulee ja menee joten pääsette yrittämään uudelleen. :) Nyt vaan pari päivää lepoo ja sit taas treenailemaan. Kyl se siitä! ps Edi on kasvanut ihan hurrrjasti..

sohvi kirjoitti...

Tänään Tuisku oli jo enemmän oma itsensä ja tehtiin pieni palauttava treeni uintireissun jälkeen. Tyttö oli tohkeissaan! :) Onneksi!

Edi on jo hirmuinen vonkale. Ei mene enää kauaa kun se on jo Tuiskun kokonen. (viikon päästä jo 4kk)