tiistai 20. huhtikuuta 2010

Reeniä, (jälkikauden korkkaus) tokoa.

Olis pitänyt ottaa kuva tän päiväsestä jälkimaastosta. Ihanan vihreä ja ihan kun olis ollut kesä :). Eli tänään jälkeä Tolkkisissa. Maasto sammalikkoa/heinikkoa. Jäljellä pituutta n. 520m, 3 kulmaa oikealle ja 1 vasemmalle. Keppejä 3 ja lopussa purkki. Jana n. 20m joka mentiin ihan "käsikedessä". Tarkasti suunnan ja lähti oikeeseen. Alku oli jotenkin takkuista ja tarkisteli paljon mutta ennen ekaa kulmaa (100m) alko menemään paremmin. Alussa oikein tiivistä maavainua mutta loppuun alkoi ottaa vähän ilmavainulla. Johtuneeko sitten korkeasta kasvillisuudesta? Eka kulma meni vähän yli mutta tarkisteli ja palasi oikeaan suuntaan. Muut kulmat oli priimoja. Viimeinen suora, 100m, ajoin pitkällä liinalla, 10 ja 15m välillä. Halusin nähä miten reagoi kun en ole ikinä ajanut kuin korkeintaan 5m etäisyydeltä. Pari kertaa kattos et mihin jäin mutta jatkoi ja minä kehuin. Halusin myöskin nähdä miten ilmasee purkin kun on pitkä liina. Ei mitään erikoista. Tarkisti yhessä vaiheessa tuliko kulma, kun ohitti kiven vahingossa väärältä puolelta, mutta pitkästä liinasta huolimatta ratkas tilanteen ihan itte ja kehuin! Pidettiin todelliset pippalot lopussa. Kaikki kepit löyty hyvällä ilmaisulla ja purkin ilmaiseminen oli ihan pro! Matkalla oli parikymmentä frolcia jotta näin alussa tarkkuus säilyisi.

Eilen korkattiin jälkikausi. Tein 340m jäljen, 2 purkkia, 3kulmaa oikealle ja 2vesammalle. Janaa ei voinut edes janaksi sanoa. Luotin liikaa ja pästin menemään. Lähti sivuun ja menin takas ohjaamaan. Otti takajäljen ja korjasin piskin takas ("ei") ja alussa muutama frolic. Vitsit se oli innoissaan koko jäljen. Molemmat purkit ilmas hyvin ja kulmat oli vähän sotkuisia mutta onneks tajuun jo koska se on kulmissa, eli osaan silloin pysähtyä ja antaa sen etsiä. Pystyn myös jo helposti lukemaan koska se jäljestää ja koska etsii :). Hyvä fiilis!

Tänään tokotettii. Otettiin sisällä sivulletuloa, kakeja, tunnarin luovutusta ja nostamista. Oli kiva nähdä että Tuisku on edistynyt kakeissa. Kerran enään jouduin huomauttamaan kun ei menny hissillä se-is vaihdossa. Sivulletulossa olin pihi ja sai namin kun sen todella ansaitsi, eli vaadin ekalla onnistumista. Suoruutta!! Tunnarin luovutus olikin ihanaa tuksun mielestä kun oltiin niin iloisia koko treeni :).Pitäs ehkä taas siirtyä siihen nopeuteen?

Ei kommentteja: