keskiviikko 31. maaliskuuta 2010

remppaan biitti, tai pari

Juu elieli eilen oltiin tokoilemassa illalla toositosi myöhään. Koko päivä meni kaikkeen muuhun mm. siivoamiseen (lempiharrastukseni sitten tokon ja jäljen jälkeen), edipojan rokotustenhaku reissuun, ja treenien suunnitteluun. Oon nykyään oikee himotokoilija kun teen kaiken niin vimpan päälle. Äkkiä nyt tämä kevät alta kiitos, etten sekoa ihan täysin. Poikaystäväkin jo päässyt valittamaan että oon kaiken aikani koirien kanssa ja treenit sitä treenit tätä "älä tuu häiritseen mee toiseen huoneeseen, suunnittelen tän päivän treenejä.." tai "mikä sul on?" -"kuinniin?!" "ku oot tommonen." - "MÄ KIRJOTAN BLOGIIINN!!!!!" ääliö. :D

Laitoin eilen ruudun valmiiksi niin, että sinne pääsee hienosti lähettämään kahdesta suunnasta. Päätin tehdä niin että lähetän heti alkuun suoraa ja pysäytän (en oo pysäyttäny sinne pitkään aikaan vaan suorapalkalla taakke). Elikkä piski sivulle, "valmis" (jolloin tuijottaa ruutuun jännittyneenä valmiina juoksemaan sinne) ja lähetys. MAtkaa 20m. Oi vitsit! Aika upeesti meni vaikka epäröinkin ja tein sinänsä aika uhkarohkean kokeen, mutta joskushan tässäkin liikkeessä on uskallettava edetä. Pysäytys oli aika hidas mutta sanoin sen aika hiljasella äänellä. Sitten otin näytön ja lähetin puolet lähempää. Oikein upeasti eteni just siihen mihin haluankin eli ei ihan ruudun keskelle vaan vähän siihen takareunaan. Ei enään niinkään hääräile ja etsi paikkaa vaan tietää missä se on. Kiitos monien näyttöjen (toistotoistotoistonperään...) Sit toiselta sivulta suoraan lähetys, 10m, ei oikein edenny ruudun perälle asti, etsi etsi ja kun löysi paikalle niin pallo lensi palkaksi. :) Perään näyttö ja samantien pari onnistunutta lähetystä lähempää. Taas sivun vaihto ja lähetys. Aina kun ei edenny mun mielestä tarpeeksi taakse niin tein näytön. Yksi nopeusruutu pallolla, 20m. Eteni kovaa !!!

Kaket tehtiin pitkästä aikaa ulkona. Ja muuten ekaa kertaa kokeilin ilman käsimerkkejä, kun tuisku on niistä joskus menny vähän hämilleen. Otin matkaa 10m. Jätin maahan ja eka vaihto oli seiso. Steppas. Voivottelin "ohhoh nyt ei kyl menny hyvin", menin käskemään takas maahan, lähin 7m ja uudelleen seiso. Nyt meni hissillä eikä stepannu, menin rauhassa kehuen palkkaamaan namilla. Sitten jätin takas maahan, matkaa 10m ja uudelleen seiso, meni taas hissillä ja kehuin rauhallisesti ja menin namilla palkkaamaan. Seuraavat vaihdot ma-se-is-se-ma ok, ja palkkasin. Tämä tyyli toimii tuiskulla näemmä tosi hyvin. Olen selvästi viisastunut tuiskun kanssa tekemisessä. :)

Vauhtinoutoa metallilla. Koira sivulla, heitin kapulan mahdollisimman pitkälle ja tuo käskyllä lähti. Pallopalkkaus taakse. Mutta sitten kun päätinkin ottaa yhden noudon loppuun saakka, niin luovutti seisaalleen n. puoli metriä mun eteen! Häh?!! Peruutin ja annoin uuden käskyn. Kyllä se sitten tuli. Heitin uudelleen ja onneksi tuli sitten suht hyvin. Loppuun tein vielä Luovutuksen hinkkaamista, jätin koiran seisomaan kapula suussa ja lähin seisoskeleen 10m päähän, ja kutsuin tuomaan ja palkkasin pallolla. :)

Maahanmenoo otettiin namilla ihan pari kertaa onnistuneesti. Ekaks ei meinannu mennä peppu maahan millään ja loppuviimeks se meniki sitten haukkumiseks, mutta muutama onnistunu sentää tuli!

Oli onnistuneet treenit! Ja nyt on muutenkin ruutu onnistunut viikon sisään todella hyvin. Olen vähän miettiny mitä pitää vähäsen, ja vähän enemmän hinkuttaa ennen koetta (johon on muuten 3 viikkoa ja 3päivää), elikkäs:

Ruutu !!!

Tunnari (kaahailu) !!

Nouto, luovotukset !

Vauhtinouto !!!

Paikallaolo !

Luoksetulon pyssärit !!

Kaukot !!!

(3 huutomerkkiä= paljon treeniä, 2 merkkiä= pikku viilausta, 1 merkki= pintahiontaa) ;)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Vauhti päällä, hieno homma! Onhan paikallaolotreenit jokapäiväistä huvia? ;)
ps. sun kepon koulutus taitaa olla vähän vaiheessa vielä..

Minna kirjoitti...

Siis ei ymmärrä yskää ja häiriköi sun tärkeitä treenimietintöjä ! :--)