tiistai 2. maaliskuuta 2010

Remuilua

Veera Anni ja Rekku oli meillä lauantaista maanantaihin. Oli kivat (melkein) kolme päivää ja tokoiltiin ja lenkkeiltiin. Kuvia luvassa myöhemmin. Itse en todellakaan kuvannut kun ei ole muutakuin toi kännykkä ;)

Ja nyt on vahvistus siitä että päästään Christa Enqvistin tokosemmaan sunnuntaina Tuksun kanssa :) Siellä sitten vietetään 7 tuntia ja toivottavasti saadaan ratkaisut ongelmiimme (ruutu luoksaripysäytykset sekä kaket). Kaket on alkaneet kuitenkin sujua ihan hyvin jo. Pahin vaihto on edelleen se se-is. Mutta kyl tää tästä. :)

Odotan jo ihan innolla jälkimetsään pääsyä. Ollaan käyty tuiskun kanssa kävelemässä tulevassa treenimetsässä mutta siellä on vielä ainakin metri lunta. :/ Olen pähkäillyt että kesäkuussa voisimme uskaltautua jälkiykköseen jonnekkin tampereen suunnalle. Sieltä olisi helppo mennä kokeeseen kun on auto iskällä.

Eilen oltiin Hesassa etsimässä kevythäkkiä tuksulle ja muutenvaan pyörimässä ja samalla saattamassa veeraa annia ja rekkua junalle. Matkaan tarttui kevythäkki ja hieno jälkiliina :)

15m jälkiliina mustista ja mirristä. D&C:ssä olis ollut pinkkinä tätä samaa :/ höh


Tuiskun uusi kevythäkki :) Sille on mukana hieno kantolaukkukin.

4 kommenttia:

veera kirjoitti...

ps. 20.6 on se konffa, sun on tultava kattoon jeesusta. siitä tulikin mieleeni et onneks ei rukoiltu sunnuntaina rukouspäivän kunniaks, hukkaan ois menny ku se olikin joku kalevalapäivä :D

sohvi kirjoitti...

;) ei aina voi onnistua! 20.6 jälki nokialla ehkä entiedä? mut kuitenki mansesterissa oon sillon :D (paikalla jeesus muttei ilmasta boolia) ;D

Anni kirjoitti...

Kuvia löytyy osotteesta http://kuvablogi.com/blog/23055/4/ :) Edistä olis pitäny ottaa enemmänkin kuvia, mut ens kerralla sitten kun se on jo iso poika! Löytykö muuten Etolasta ne merkit?:)

sohvi kirjoitti...

Jup kiitos menen kurkkimaan ja kopsaamaan kuvia :) Joo etolastahan ne löyty, ku kaikki paikat oli ensin kolunnut niin naapurissahan niitä oli ;D