keskiviikko 17. helmikuuta 2010

Videoita

Tuisku on melkoinen menijä. Tänään treenittiin vauhtinoutoo metallilla aiai on nopee. Myöski tunnaria, joka on muuten ihan KAMALA kun toi kaahaa ja tönii kapuloita. Luoksarin pysäytykset: maahanmeno oli hieno mutta seisominen vähä hidas, takapalkalla.

Ja se rrruutu :) tässä muutama hassunhauska video. Alex kuvas ja jäädytti ittensä :D


Todistusaineistoa: en osaa pysäyttää oikees kohdas :D


Ei mene maahan aluksi kunnolla, minä palkkaan pallolla ja heitän koira ressukkaa suoraan nenään ja sit vielä repeen nauruun sen jälkeen x)


Ennakoi pysähdyksen mutta aika salamana korjaa ja pysäytän. jes!


Ihan jees tämä ruutu. Meni video vähä pitkäks.


(EI OLE HELPPOO!) x'D

Noi ruudut tehtiin kaikki peräkanaa ja ennen videoiden kuvaamista tein yhden samanlaisen ruudun kuin videoilla jonka jälkeen siis muut liikkeet ja sitten videot viimeisenä. Eli ei koko treenin aikana palloa tai muuta palkkaa ruudussa, eikä näyttötreeniä. Aika kisamaisesti menee sinne jo :) Matkaa suunnilleen 20m. Ruudun treenaaminen on nykyään ihan superkivaa molemmille kun osaan opettaa ja Tuisku tajuaa mitä mä siltä haluan :)
Nyt ei muutakun miettimään tota tunnaria ja kakeja. Haluaisin niistä 10t kokeessa sitten joskus. Luoksarikin olisi kiva saada varmaksi :) Ei mennä Pornaisen tokoon vaikkei juoksua olisikaan, koska se on hevosmaneesissa ja siellä voi olla paljon kiinnostavia hajuja eikä olla ikinä treenattu missään semmosessa paikassa. Toivotaan ettei juoksut tule 24 ja 25.4 kun on Porvoon tokot peräkkäisinä päivinä. Molempina päivinä eri tuomarit, niin ajattelin josko otettais kaksi mahdollisuutta ykköstulokseen yhden vklopun aikana :p

1 kommentti:

Sirpa kirjoitti...

Useampi mahdollisuus onnistua kuulostaa aina hyvälle! Kivat videot:)