tiistai 16. helmikuuta 2010

Tokot

Pitkästä aikaa tassukipujen jälkeen. Oli koira siis pienellä treenitauolla kun antura oli haljennut ja sitä täytyi varoa ja putsailla. No nyt saatiin kivat tokot aikaan.

Ruutu: Eka laitoin pallon sinne muistutukseksi enkä lähettänyt heti. Matkaa n. 20m. Vitsi se kiisi sinne :) Si siitä suoraa ilman palloo sama matka ja sama vauhti ;). Must tuntuu et toi on vihdoinki tajunnu homman jujun! Pari kertaa ilman palloo ja se oli siinä <3 luv this!

Luoksarin pysäytykset: Takapalkalla. Eka seis ja vapautus palkalle. Oi kun se jäi liiraamaan kun pyssäs! Sit Kaukokokeilun jälkeen maahanmeno takapalkalla. Jäi eka seisomaan (taitaa ennakoida järjestyksen). En kehunu ja kutsuin uudelleen ja siitä täydellisen nopee maahanmeno :)

Kaket: Takapalkalla. Is-se-ma-se-is-se ja vapautus. Liikkui koko aikana pari pientä askelta. Tätä ollaan kyl treenattu sisälläki niin ettei liiku ollenkaan (namin kanssa) mut voih miten mä saan tän sujumaan?

Paikkamakuu häirittynä: Alex sai toimia apurina. Jätin maahan n.30m päähän ja poistuin lumikinoksen taakse 3min. Samaan aikaan Alex pyöri 2metrin etäisyydellä Tuiskusta. Pysy kokoajan hyljeasennossa. Välillä oli kuulemma vilkaissut taakseen mutta ei liikkunut kumminkaan.

Seuraamisessa edistää :( Ehkä se on vaan sitä liika innokkuutta? Seuraamisesta istuminen on "salama", eli niin Tuiskumaisen hyvä kun vain voi olla :)
Liitin muuten sen toissapäivänä opettamani haukkumisen treeniin niin, että jähmetyn ja annan haukkua ja siitä suoraan käsky (esim seuraa tai sivulle). Tuo tykkää ja motivaatio puskee melkein päälle :) Tämä onkin hyvä tehdä esim ennen ruutua ;)

Oon vähän mietiskellyt noita tän vuoden tavoitteita. Ja miksen mä vois samantien asettaa vähän tavoitteisiin haastetta? Ois niin kiva että tota matotoukkapentua vois joskus kutsua ihan oikeaksi palveluskoiraksi ;) Elikkä pk- puolelle asetan täten tavoitteeksi jk1 ja jk2! Tottiksessa harjoiteltavaa on oikeastaan enään eteenmeno jossa olen ollut tosi laiska. Ja koskaanhan paikkamakuu ei voi olla liian varma? :) Tokossa koitamme saada mahd pian voi1:n ja harjoitellaan sit sen jälkeen tosissaan evl:n liikkeitä. Mutta en sano varmaksi että sinne mennään kisaamaan tänä vuonna ollenkaan. Toki jos liikkeet esim loppuvuodesta sujuu niin sitten, mikä ettei. :)

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Asiaa! Ei mitään nyysäilyjä vaan kunnon tavotteet kehiin ja hommiin. ;)

sohvi kirjoitti...

Töitä riittää siis, mutta sehän tässä on tarkoituskin ;)