sunnuntai 26. helmikuuta 2012

Turvaton kynäilijä

Eilen illalla piti vielä mennä kentälle siinä 12 aikaan ennen nukkumaan menoa! Oonpas ahkera :) Jäi niin paha maku siitä hallitreenistä että halusin ottaa nopeasti onnistuneet seuraamiset ja onnistuneen lyhyen p.makuun. Maku onnistuikin hyvin ja oli ihan hiljaa! Puolisen minuuttia makasi. Vapautin suoraa maasta.
Seuraamista tein niin että pidin Pepeä hihnassa. Liikkeellelähdöt kun ovat niitä pahimpia missä tulee varmana eniten ääntelyä (ei siis seuruun aikana ääntele, ainoastaan liikkeellelähdöissä ja pepunkäyttöharjoituksissa). Otin koiran sivulle ja sanoin "seuraa" mutten lähtenytkään liikkeelle. Päästi pienen piippaukse ja olin varautunut! Nykäisin hihnasta ja sanoin "ei"! Ja sama uudelleen ja nyt pysyi hiljaa ja palkkasin. Tätä tehtiin vähän aikaa ja pari piippausta vielä kuului joista kielsin ja sitten kehuin kun hiljeni (en kuitenkaan palkannut). Sit tehtiin parin askeleen seuraamisia vähän. Ei ääntele kun alan seurauttamaan ns. lennosta eli ihan ilman perusasentoa. Eli seuraamisharkat kandee tehdä niin, mutta itse liikkeellelähdöt erikseen. Tehtiin myös pari täyskäännöstä ja pepunkäyttöä. Saakeli se osaa jo hyvin käyttää peppua :) Eilen hallillakin kehuttiin Pepen pyllynkäyttöä!

Nyt sit vaan noita liikkeellelähtö treenejä ja peilin edessä kontaktitreenejä! Lisäksi mua kehotettiin treenaamaan paljon paikallamakuuta, sellaisia treenejä että saisin Pepelle paljon onnistumisia alle että liikkeestä tulisi varma! Sellaisia helppoja mistä se varmana selviytyy! Sitten voidaan vähän tehdä häiriötä. Kahden viikon päästä on taas ansun ja marin koulutuskerta niin päätin että silloin Pepen paikallamakuu on jo parempi! :)

Piti muuten jo aikaisemmin sanomani jotta olen kokonaan siirtynyt namipalkkoihin joka asiassa! Tuntuu että Pepe kuumenee enemmän leluista kuin nameista joten ehkäpä namilla saan ääntelyäkin vähän vähemmälle! Meipi?

Tässä samalla haluaisin esitellä: mun uusi Hurtan TOKO liivi

Ei kommentteja: