maanantai 13. helmikuuta 2012

Hakuiltu ja tottisteltu

Sisätiloissa ollaan treenattu etsintää hakuporukalla. Pepe ilmaisee jo hienosti haukkumalla ja osaa etsiä ukkoja ihan itse multa kyselemättä!

Tottiksissa ollaan käyty maneesilla ja tietty ollaan päivittäin tokoiltu kotona, sisällä ja ulkona. Nyt vihdoinkin pitäisi alkaa tekemään jotain tolle sen seuraamisen poikittamiselle. Muuten paikka on hyvä mutta auraa. Lisäksi takapäänkäyttöä, 90 asteen käännöksiä ja täykkäreitä!!

Noutoa ollaan nyt otettu muutamana päivänä. Neljän viikon tauko siinä yhtäkkiä tulikin kun se alkoi heti vihaamaan kapulaa. Hyvä minä. No nyt oon saanu sen taas vihaamaan sitä joten pojot taas mulle! Täytyy katsoo miten saisin tästä eteenpäin hermoni kuriin..

Paikkamakuu alkaa olemaan jo bh/alo varmaa! Treeneissä otettu porukalla ja ihmisen tehdessä häiriötä taputtamalla ja kulkemalla koiran takaa 1m päästä! Ei tartte Pepeä kieltää kun kerran niin muistaa jo hyvin ettei esim maata saa nuuhkia ja kun toinen ottaa luoksetuloa maneesin toisessa päässä niin sinne ei sännätä kun kutsu käy!!

Treenit jatkukoon :)

Ei kommentteja: