sunnuntai 19. helmikuuta 2012

SM-ryhmän tokot

Eilen illalla oli hallilla SM-porukan treenit. Koutseina jälleen Ansu Leiman ja Mari Leiviskä.

Mentiin hakemaan neuvoja luoksetuloon (törmää) ja liikkeestä seisomisen aloittamiseen. Saatiin hyvät vinkit molempiin!
Luoksetulon törmäämisen saan pois kun lasken käsiä alemman, hyväminä ;)
Liikkeestä seisominen, jota siis ei olla vielä edes aloitettu treenaamaan, kokeiltiin palkan heittäminen koiran taakse kun itse peruutan. Ensin kokeiltiin tennispallolla, mutta kiihtyy pallosta liikaa ja alkaa näykkimään ja vaatii palkkaa haukkumalla. Sitten kokeilin namia jota pidin selän takana piilossa. Onnistui tosi hienosti ja hoksasi parin toiston jälkeen jutun ja reagoi jo "top" käskyyn ennenkuin nami edes ehti lentää.

Näillä taas jatketaan etiäppäin!!
Lisäksi ollaan nyt tehty perseen käyttöä sisällä lihapullalla. NAM! Alkaa jo tarjoamaan pepunkäyttöä ilman käskyäkin. Oikeaoppisesti, eikä enää tee sitä sellaista U-mutkaa täykkäreissä :)

Olen katsonut meille ekan mölli-TOKOn 29.3. :) Siinä saa käyttää nameja.
Puhuttiinkin sm porukan kanssa että järkättäis joku oma kokeenomainen TOKO treeni joskus toukokuussa tai sitten mentäisiin taso tsekkaukseen 9.5 viralliseen kokeeseen. Hui! Voi olla liian aikaista meille. Häiriötä toi ei ota koirista eikä ihmisistä ja liikkeet se oppii nopeasti, mutta palkatta tekemisen kanssa en tahtoisi kiiruhtaa. Treenaillaan ilmoittautumiseen asti ja katsotaan sitten että ollaanko valmiita. Jos ei niin sitten ei mennä..:)

Ei kommentteja: