tiistai 14. helmikuuta 2012

Pikapikapika katsaus

Noudosta tahtoisin kertoa lisää... :)
Eilen lähdettiin ulos kokeilemaan kun sisällä ollaan leikitty pitämistä jo viikon verran, kolmesti päivässä ruualla. No, otin sitten pallolla sisällä ja jotenkin toi paremmin. Laitoin aivoni raksuttamaan hetkeksi ja päätin lähteä kentälle kera kameramiehen! Aloitin heittämällä kapulan ja pitämällä koiran kiinni. Kokeilin mitä tekee nyt kun ollaan kuitenkin pitoa otettu jonkin verran. Ennen juoksi vaan kapulalle eikä millään suostunut koskemaan ällöön kapulaan! Nyt se sitten otti kapulan suuhun hyvällä otteella ja ehti juosta 5m kun huusin ”jes hyvä” niin päästi irti patukan toivossa. Käskin uusiksi kapulalle ja toi eteen istumaan :D JEE PILEET!! Sit tein patukka palkalla ihan vaan niin että jätin pepen istumaan kapula suussa ja peruutin 1,5m ja käskin ”tuo”. Toi!!! Ja kun vedän hellästi kapulan päistä niin ei irrota. Palkkaan vaan suoraa "jes" patukalla ilman irrotuskäskyä.

Tämä epäselvä teksti suomeksi: Olen päässyt kammotus/pelkovaiheen yli!! Nouto on MULLE kamalan pelottava liike jostain syystä mutta nyt oon onneksi keksinyt miten treenata sitä! Pepe pitää kapulaa ihanan tiukasti, kiitos pitotreenien. Monesti se on pitotreeneissä löystänyt otetta ja olen sanonut tiukasti ei ja painanut sen laukaa kiinni. Koira on jopa kaatunut "kauhusta jäykkänä" selälleen mutta ote pitää! Voisko olla että tästä liikkeestä tulee joskus vielä meidän lemppari?

Ja otettiin muuten seuraamista videolle: ei musta enään auraa niin pahasti! Nyt aletaan työstää pikkuhiljaa tota seuraamista, käännöksiä lähinnä ja sitä että saisin seuruusta vieläkin vietikkäämpää..

Ei kommentteja: