maanantai 27. helmikuuta 2012

Mondayyyy...

Tänään on ollut mulla todella kiireinen päivä, joten ei olla ehditty kun kaksi kertaa pika-tokoilemaan sisällä, jääviä ja sivulla paikallaan käännöksiä jossa huomautin kun vikisi. Tokalla kerralla otin lyhyen paikallamakuun ja avo kaukoja. Muut meni hyvin paitsi sivulla siirtymiset.. Tai no nekin meni muuten hyvin paitsi että äänteli vähän.

Noh, tänään ei sitten muuta tehty kun lenkkeiltiin ja ulkona oli kovin kylmä että päätin tokotella pikaisesti vain sisällä. :) Veera tulee vissiin ylihuomenna meille ja on koko loppuviikon <3:) Kaikkee kivaa siis luvassa!!

Pepe on ihanan nopea ja intoa pursuava. Se hauskuuttaa treeneissäkin aina "yleisöä" kun se tekee esim liikkeestä maahanmenon niin tosissaan ja liioitellen! Ihana työmotivaatio! :) Se on kyllä totta, että jos koirassa on paljon (liikaa) virtaa ja tekemisen halua, se voi olla välillä ärsyttävääkin, mutta mielummin omistan sellaisen koiran, kuin sellaisen, jolla saisi aina etsiä sitä On -nappulaa jostain ennen treenejä tai koetta :P Motivaatio on kuitenkin se juttu tokossa, ja ylipäätään yhdessä tekemisessä. Pepellä motivaatiota riittää ja se ei muita huomaakkaan kun on minä, Pepe ja palkka <33 Joskus olisi kyllä kiva löytää joku voluumi nappula mistä voisi säätää ehkä pykälän tai kaksi alemmas ;) Mutta se on pentu vielä, ihan kakara!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Jooh latistaa kieltämättä tunnelmaa, jos koirasta ei saa sitä viettiä irti, mitä vaaditaan. Mä oon esimerkiks reenannu Nellin kanssa ihan väärin, kun oon vetäny jotain puolen tunnin/tunnin sessioita, kun oikeesti ne olis pitäny olla max 10 minsaa kerrallaan ja useesti päivässä. Kyllähän mä sen tiesin mutta tein kuitenkin toisin. :P Seuraavan koiran kanssa en sitten tee ihan näin paljon virheitä!

Pitäkää hauskaa Veeran kanssa! :)

-Anni

sohvi kirjoitti...

Mut on sekin ärsyttävää kun pitää yrittää alentaa sitä energisyyttä kaikin konstein ennen treeniä ja kun sen täytyisi olla aina tietyissä mitoissa että kaikki onnistuu! Ei liian kuuma muttei kuitenkaan liian väsynyt.
Nellin kanssa on yksinkertaisempaa: viettiä ja motivaatiota täytyy saada vain ylemmäs :)

Mutta joo täytyy muistaa että Pepe on vasta 8kk. Katsotaan parin vuoden päästä niin luen näitä mun kirjoituksia hymyssä suin ja muistelen kuinka holtiton se "sillon joskus" oli..