tiistai 22. kesäkuuta 2010

Pupu-pellolla

Eilen tein pelkän laahausjäljen -15m- josta Tuks sai iltaruuan. Samaan malliin mentiin. Vanheni tunnin. Sillävälin mentiin tottistelemaan, siis katsastamaan tämänhetkinen tilanne, kera kameran, jotta näkisin videolta miltä me näytetään kentällä. Aika paljon palkkasin pallolla liikkeissä ja niiden välillä, joten todellakaan mitään kisamaista ei tehty. Ituminen on aika pro, maahanmenoa koitin eka seuraamisen yhteydessä muttä kun se on aika hidas, tein sitä vauhdilla menemällä itse mukana ja näin saatiin vauhtia ja suoruutta!! Seuraamiskaavio tsekattiin niin että huomautin jos ei ollut oikeassa paikassa. Tehtiin vähän lyhyempi kuin kokeessa ja ilman henkilöryhmää. Tasamaata ei tehty mutta este ja hyppy (ensin pieni sitten metrinen) ekaksi pallolla ja namilla ja sitten kapulalla. Eteenmenoa x 2. Apuri vie purkin molemmilla kerroilla niin että Tuisku näkee. Eka kerta menee kiertelyksi ja kaarteluksi.. Toisella yrittämällä Ihan suoraan :)
Sitten jonkin ajan kuluttua mentiin SYÖMÄÄN! Eli siis ajamaan laahausjälki. Kivaa oli! Tais kello olla yli 11 kun päästiin kotiin.

Tänään sitten... tein 270 askeleen jäljen 2 purkilla ja lopussa keppi. Vanheni 1,5 tuntia venähtäneen ruokailun takia anoppilassa..eihän sitä kehtaa kesken lähteä :/
Ja tosiaan otsikon mukaan pupupellolla tänään. Jäljesti taas niin kuin ennenkin pellolla, eli siis kiisi, mutta purkit löytyi ihan ykkösellä ja niistä tuli meetvurstia. Lopussa siis keppi..ja vähän muutakin. Tuks alkoi pälyilemään pupuja. Kaksi pupujussia loikki pellon toisessa päässä (edessämme) ja koiran katse ei siis millään voinut jättää niitä suloisia pupupaisteja. Kaikki voi varmaan arvata mikä oli kepin kohtalo. No sitä kyllä etsittiin ihan antaumuksella sitten, kun olin päässyt karjaisemaan pari kertaa "ei" Tuiskun pälyilylle. Lopulta annoin olla ja etsin kepin itse (muistin jättäneeni sen n.2m säteelle siitä mistä Tups etsi). Keppi löytyi pupun papanoiden vierestä. Puput olivat näköjään pitäneet bileet kepin luona sillä välin kun olimme muualla. Ei sillä, Tuisku jäljesti pupuista huolimatta todella hienosti. Ei monikaan koira oisi varmaankaan pupun jälkien keskellä keskittynyt ihmisen jälkeen noin hyvin! Plussat siitä pienelle koiralle :)

Päätin, että annan Tuiskulle vielä yhden mahdollisuuden. Menimme kauemmas toiselle pellolle. Tein 100 askeleen jäljen, vanheni vaan 20min, oli aika kuiva sänkinen pohja. Lopussa keppi. Ajatus oli, että annan yhden mahdollisuuden nostaa kepin. Siitä sitten ruoka. No, eihän se tyttö ohi mennytkään vaan ilmaisi kepin vallan hienosti! :) Jäljestys oli tällä kertaa sik-sak tyylistä, johtuen siitä että jälki oli niin nuori. Tyytyväinen olen. Nyt sitten pidetään joko huominen tai torstai vapaata jäljen osalta, ettei liikaa sohittaisi kerralla :) Ajatteli seuraavaksi tehdä taas laahausjäljen jossa saa syödä kunnolla!

Ei kommentteja: