keskiviikko 23. kesäkuuta 2010

Eteenmenoa

Tänään pallolla. Hiekkakenttä oli pieni, jotain 60m halkaisijaltaan. Jätin Tuiskun kentän päähän ja vein pallon knetän päätyyn niin että se näki. Lähetin ja meni kovaa ja suoraa. Toisella kerralla näki myös kun vein pallon, mutta otin liikkeestä istumisen ja maahanmenoa. Sitten vasta lähetin, meni silti suoraa pallolle ilman mutkia. Maahanmenossa tänään ilmeni hassu ongelma: istui kun piti mennä maahan. Sitä sitten paikoillaan otettiin niin meni ok. Että näin..

Jäljen osalta olen mietiskellyt seuraavia asioita:

Siirretään tavoite jk1 elokuulle. Nyt ensiksi pitää jatkaa motivaatiotreenejä pellolla piilotetuilla purkeilla ja nurmella laahausjälkeä. Sitten laitetaan syyniin kulmat pellolla, jotta jäljen hukkaamismahdollisuus kokeessa olisi lähempänä 0%. Kulmiin olen kiinnittänyt huomiota liian vähän! Janatreeni metsässä, aloitetaan alusta viuhkamenetelmällä. Ja tietenkin aina tarvittaessa treenataan motivaaiota ja tarkkuutta (nurmi & pelto). Eli paljon tehtävää!

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Mitä sä meinaat laahausjäljellä? Mulle mielikuva laahausjäljestä: sulla on kuollut kani, mitä vedät narussa pitkin poikin. :P

sohvi kirjoitti...

meinaan jalkojen laahausta --> koiralle ruokaa ja motivaatiota.

Minna kirjoitti...

Tekeekö toi laahaaminen siitä jotenki erityisen motivoivan? :D

sohvi kirjoitti...

No Sirpa ton neuvo, se saa syödä siinä käskyllä "jälki". Niille urille laitetaan katsos ruokaa :)

Minna kirjoitti...

Kuulostaa kummalliselle, ikinä ennen kuullutkaan :o