sunnuntai 13. kesäkuuta 2010

Kukkuu

Treenimotivaatio hipoo nollaa. Tai oikeastaan tokoa tekis mieli.. mutta suunnitelmat sanoo toista joten jälkeä treenataan. Ei olla kyllä treenattukaan yli viikkoon mutta tänään tein 250m jäljen 3 kepillä joilta palkkana pieni pala kinkkua. Koiralta vain aamuruoka saamatta. Jana vain 10m ja jälki 1h vanha. Aika ryteikköön maastoon onnistuin kuitenkin tekemään.. Yksi kulma oikealle, yksi vasemmalle, iso kaarros vasempaan. Kulmissa ei moittimista. Ekan kepin löysin ite, mutta laitoin koiran menemään uusiks ja ilmas. Tokan ilmas ihan ok. Vikasta meni yli mutta pysähdyin niin etsi ja ilmas. Hmm en nyt kyllä enään yhtään tiiä että missä tässä mennään! Jälkeen en oo lainkaan tyytyväinen, hosu ja sähläs sinnetänne.. Ilmas jos sattu menemään kepin päältä jne.. Ei tuu mitään.

5 kommenttia:

Sirpa kirjoitti...

Tervetuloa kylään:)

Minna kirjoitti...

:D Sä oot niin kärsimätön! Eikai se nyt yhdellä treenillä korjaannu - mars metsään lisää tekemään!

sohvi kirjoitti...

Muttaku... ei ole moneen treeniin mahtunut yhtään onnistunutta. Alkaa sitä jo vähemmästäki tympimään :(

Minna kirjoitti...

Sulla on väärä asenne - tostahan pitää suivaantua ja alkaa treenata kahta suuremmalla tarmolla ja miettiä: Mikä menee vikaan?

nimim. harhoille eksyvän koiran ohjaaja :--)

sohvi kirjoitti...

Hermot on kova sana tässä lajissa.. Täytyy miettiä ja miettiä ja miettiä, ehkä se ongelma ja sen ratkaisu tulee mieleen itsestään :pp