sunnuntai 27. kesäkuuta 2010

Juhannus

Tein Tuiskulle ajeltuun isoon heinäpeltoon jäljet perjantaina ja tänään.

Perjantain jälki oli 160 askelta, tunnin vanha, kaksi purkkia ja lopussa keppi. Ei meinannut keppi nousta, muuten tarkkaa työtä ja löysi namit ja purkit ilmas vaikka oli häiriönä ihmisiä mukana kävelemässä.

Tämän päiväinen jälki oli vaikea! Tuuli kamalasti sivusta ja edestä. Mentiin hiljaa ja pysyi jäljellä. Tunnin vanha, 310 askelta, kaksi kulmaa vasemmalle, kaksi purkkia jotka nousi hienosti ja lopussa keppi joka ei meinannut nousta. Löysi sen kyllä mutta halus vaan jatkaa.. Käskin sitten menemään maahan ja annoin palkan. Saatiin tältä jäljeltä hienoja kuvia kun oli taas yleisö mukana ;)

Juhannus meni hienosti ja koirat on saaneet riehua mökillä. Hyppivät muuten molemmat laiturin päästä veteen pallon perään. Edin idea. Taisi olla pieni kilpailu päällä koska Tuisku ei ole ennen uskaltanut hypätä laiturilta veteen. Edi muuten sai taas naurattaa kaikkia tyhmyydellään: heti kun tulimme mökin pihaan ja päästin koirat ulos, Edi pissasi ja katsoi omaa tuotostaan ja pissasi samalla omalle naamalleen xD

Ei kommentteja: