torstai 6. toukokuuta 2010

Tokot

Eilen tokotettiin Tuiskun kanssa hiekkakentällä. Valmiina ruudut (2), toinen viereisellä nurmikentällä. Tein eka 2 näyttöä nurmikko ruudulla, kahdelta eri sivulta. Sit mentii hiekkakentälle jossa ruutu ja siellä pallo. Seurautin vähän ja tein täyskäännöksiä. Kun kokeessa tuomari sanoi etten osaa kävellä ja käännyn liian nopeesti. Nyt tein rauhallisempia käännöksiä niin Tuisku kieltämättä pysy paremmin perässä (esim täykkärissä). Paikallaan käännökset kans hitaammalla versiolla ihan kivoja. Sit ruutuun lähetys 45-50m. Meni ihan ok vauhtia, korvat niskassa, mut selvästi kun huomas pallon ruudussa n. 7m ennen ruutua, suoristi ittensä kunnolla ja lähti jotenkin varmemmin ruutuun. Perään muutama lähetys heittopalkalla 15m. En ollu jostain syystä tyytyväinen. Sit nouto... huhhuh.. ei nostanu taaskaan ekalla mut sitten tehtiin koko homma leikin varjolla. Alko menemään peremmin, mutta uutena juttuna ravas menomatkan, ja tulomatkan laukkas suht kovaa :o ennen se oli toisinpäin.. Luovutus IHANA kun kerran tein loppuun asti :) Kauhistuttaa suorastaan se meijän tunnari. En osaa treenata sitä, enkä oikeen uskallakkaan. Enempää en viitti sitä pilata, että ees muutama piste heruis.. ps. oon kipee taas. Ei olis kai kandennu olla eilen koirien kanssa melkein 3 tuntia mettässä. Oon ihan tukkonen ja kuumeessa, joten tänään ei treenata, vaan keskityn paranemiseen!! Hitsit kun saisin jo hankittua Tuiskulle voi1, haluan jättää tokon tauolle ja aloittaa pk hommat, mutta hyvillä mielin, elikkä kaiken tän treenin ja stressin jälkeen hankin sen ykkösen vaikka väkisin!!! :)

Edi tokotteli sisällä. SE ON IHANA!!! Aina niin innoissaan kun on ruuasta kysymys. Ja oppii kamalan nopeesti. Veera ja Anni, mun täytyy näyttää teille heti mitä kaikkee toi nappula osaa :). Eilen sivulletuloa kauempaa- 1-2m. Ei tartte enään niin suurta käsiohjausta. Peppua käyttää superhyvin, ottaen huomioon et toi on kuitenki tommonen roikkoperse. Odottamista. Käskin istumaan ja poistuin 5m päähän, odotin pari sekkaa ja palkkasin. Maahanmeno on jo tosi nopee, oon palkannu kun tarjoo sitä, en vielä liittänyt käskyyn. Ton perusasento on ihana! Se painaa päänsä (niskapuolen) reittä vasten ja kattoo silleen ihan hassusti pää vinossa. Voin kuvitella kuin toi painaa isompana :D. No en jaksa pieniin puuttua, ei ton kanssa kuitenkaan minnekkään kovin ylös tähdätä. Ja sitäpäitsi mä tykkään tommosesta tositiiviistä painamisseuruusta, ja kun kerran oon hankkinu tommosen "höntsysakun" niin antaa sen painaa :). Sitten kun joskus hankin sen The Tokokoiran, niin se ei saa sitten painaa :D. Nautin nyt vielä kun se on mahdollista. Esim Tuiskun seuruuta vihaan yli kaiken kun se edistää ja on niin "irtonainen". Voin kuvitella kun Edi on iso, niin sen seuratessa sen pää on mun kainalon kohalla :D LUV!!

5 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ajattelitko käydä ottamassa häiriötreenejä vielä ennen koetta Ruiskun kanssa?

Mä kanssa haluan treenaamaan! Odottaminen on niin pitkääää..

sohvi kirjoitti...

En usko että kamalasti TREENATAAN enään ennen koetta. En ole ajatellu häiriön treenaamista muutakun ruudussa ja kakeissa. Toki häiriötreenit on tärkeitä. Hyvin vähän päästy häiriötä kumminkin treenimään tänä vuonna, paikallinen seurakin vaatii kurssille osallistumisen ennenku pääsee mukaan treeneihin eikä ole kurssitkaan vielä alkaneet :D

Anni kirjoitti...

Pyydä Alee kuvaamaan Edin tokoja:)) Haluun ehdottomasti nähdä! Ja livenä kans! Edistä tulee varmaan aika scharmantti sakemanni isona;)

Minna kirjoitti...

Sitten vähän soveltamista: mene esim. päiväsaikaan puistoon, missä ihmisiä ja koiria ravaa ees taas.
Hyvin se koe menee! Hengität syvään ja käyttäydyt normisti. ;)

sohvi kirjoitti...

Joo toi on hyvä! ;) Paitsi että normaalisti käyttäytyminen.. no yritetään :D