torstai 27. toukokuuta 2010

Teemana keppimotivaatio

Ilman janaa polkasin 100-150m jäljen sammaleiseen pohjaan jossa paljon mustikanvarpuja (kepit piiloutui sinne). 14 keppiä 5m välein joista 13 löytyi ja lopussa purkki jossa ruokaa nälkäiselle koiralle jos jäljestää. No jäljestihän se. Jälki vanheni 30min. Ajoin päältä/tosi läheltä ja jarruttelin paikoin. Eka tai toka keppi mentiin yli. Sit loput nousikin aika hienosti. Eka ilmasu oli vaisu, palkkasin, tokalla jo parempi, kolmannella koira hoksas "perkele näistä tulee makkaraa" ja loput ilmaisut aika hienoja. Jarruttelemaan joutuu ja huomasin että pitää tehä pitempää jälkeä jotta rauhoittuu. Esim 200-250m. Tätä täytyy nyt jatkaa, seuraavaksi kun mennään aikaisintaan la tai su jäljelle, tehään keppimotivaatiota. Ne on pakko saada kiinnostaviksi ja näin se näyttää onnistuvan :).

Tarkoitus olis tehä huomenna tottista: Eteenmenoa, apuri vie lelun koiran nähden ja siitä melkein heti lähetys. Sitten niin että koira ei näe vientiä.
Maahanmenossa nopeutta ja luoksetuloa erikseen: nopeus ja törmääminen pois? No en mä sitä varmaan kokonaan saa pois. Oon niin laiska tottistelemaan nyt, tokossakin tuli luoksarissa suoraan sivulle :)

Edillä muuten eka punkki tänään keskellä päälakea. Täytyy nypätä äkkiä pois ettei ime viimesempiäkin aivosoluja pojalta ;).

3 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Ymmärsinkö oikein, että sulla oli keppilitanian jälkeen jäljen päässä purkki, jossa ruokaa?

Ihmettelen tätä, jos kerta haluat keppimotskaria ajatuksella "vain kepeistä ruokaa"?

sohvi kirjoitti...

totta ton tajusin itekkin, tosin myöhään. ens kerralla vaan pitempi jälki ja enemmän keppejä

Minna kirjoitti...

Oon muuten huomannu, ettei Ninjan kohdalla keppimotskariin ainoa tie ollut keppien kylväminen. Vähän, mutta laadukkaasti toimi meillä paremmin. :)