maanantai 10. toukokuuta 2010

Kokeeseen "valmistautumista" (henkisesti)

Jep jännittää paljon. Tällä viikolla ei treenata paljoo. Tänään otin kylläkin koemaisen treenin liikkurin avustuksella, kaikki liikkeet järjestyksessä paitsi noudot. Seuraamisessa tehtiin koko kuvio, ainoastaan kerran nappasin kun kontakti tippui. Loppuun tein vielä kahdella tavalla täykkäreitä: normaalisti siis tulee mun mukana vasemmalta(kääntää peppua), nyt tein niin että käännyin oikealta ja tuisku tuli mukana. Taidankin vaihtaa tähän. Lopussa pallopalkka (ei mitään kamalaa riehumista) Sit liikkeestä istuminen ja palkkaus pallolla :) Sitte luoksari pallo takana, molemmat pyssät ja siitä vapautus, sit pelkkä läpijuoksu josta kutsuin suoraa sivulle enkä siis eteen. Pallopalkka taas. Ruutu, matkaa 25m ja tötsä aloituspaikalla. (en ollu näyttäny sitä tuiskulle vaan mentiin suoraa kentälle!) Merkkas katseella ruudun, kehuin, lähetin, maahanmeno, lähin kävelemään koiraa kohti, 5m ennen ruutuu heitin pallon ruudun taakse :) Oli ihana ruutu!!! Sitte pallo taskuun ja samalta matkalta uus lähetys ja koko liike loppuun. Sit pallo ruutuun ja kaukoja tekemään. Oli niin jumalattoman hianot kaket :)!! Si loppuun viel 40m ruutu jossa pallo :) Hyvä mieli on treeneistä ja Tuiskulla oli meno päällä!! Ruuan jälkeen 4min paikkamakuu joka onnistui!

2 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Kuulostaa ERITTÄIN HYVÄLTÄ! Huomenna saadaan samanlaiset tunnelmat kun eilisessä lätkäpelissä :) Mekin muuten sit tullaan tsemppaan teitä, eikä kysytä lupaa!

sohvi kirjoitti...

hih :D luvattiin aika moista hellettä! koitin ajella tuiskun karvat tänään mutta kone ei pystyny siihen :D liian paksu tukka neidillä