keskiviikko 26. toukokuuta 2010

Janaa jälkeä ja esineitä

Tänään tallasin jäljen 400m-500m välillä (paha sanoa kun askelpituudet heittelee kivasti). Keppejä 6. Jana 40m.

Jana oli HIENO! Mentiin samalla tyylillä kun eilen eli "jälkiETEEN" ja hölkättiin minä liinanpäässä 2m:ssä. Meni kattomaan takajäljen pariin metriin ja siitä oikee suunta ja kehut.
Kepit hmm. Tuiskua ei siis voinut vähempää kiinnostaa. Jäljestys on hauskempaa. No voivoi ei silloin tule ruokaakaan. Elikkä pikku-neiti sai tänään jäädä nälkäiseksi! Katsotaan onko koiralla huomenna tai ylihuomenna nälkä. Elikkä keppejä 6 joista ekan bongasin itte (en merkkaa keppejä tai jälkeä). Toka ja kolmas jäi sinne jonnekkin. Neljännen kohdalla jäi seisoon ja katsoi mua pari sekkaa ja jatkoi. Pyysin takas ja jäljesti kohdan uusiks jolloin käskin tiukasti MAAHAN! Ei palkkaa. Vitonen on vielä siellä mettässä. Kutosen kohdalla iso kivi josta tiesin mihin jälki päättyy. Meni yli ja lähti paluujälkeä Takas tielle, pyysin takas ja laitoin jäljestään kohdan uudelleen jolloin ilmas hyvin ja sai yhen nakin palan. Juupajuu...

Esineruutu oli ihan sikahieno!! Viimeks vuos sitten tehty kerran? Tein 20m leveän ja 50m syvän ruudun jossa kaksi esinettä takakulmissa ja yksi vähän keskemmällä. Tuisku näki kun tein ruudun Edin kanssa, muttei nähnyt esineiden vientiä. Eka lähetys oikeasta kulmasta. Irtos heti ekalla hienosti ihan taakse 50m:iin oikeaan kulmaan ja sieltä kuusen takaa löyty esine. Siitä nakki. Toinen lähetys vesemmasta kulmasta, poikkes takareunan yli ja palas sieltä heti, haisto ensineen ja toi. Vika lähetys keskeltä, bongas heti kiven takana olevan hansikkaan ja toi. JES!

Katotaan sitten huomenna tai ylihuomenna, kun jaksan lähteä tonne kaatosateeseen rämpimään taas, onko koiralla nälkä. Näemmä keppimotivaatiota tehtävä nyt! Ajattelin tehä helppoon maastoon 100-200m jäljen jossa parikymmentä keppiä aika liki.

Ei kommentteja: