tiistai 25. toukokuuta 2010

Onnistuminen

Nimittäin tänään metsässä. Eilisestä typerästä treenistä viisaampana tein tänään kaksi janatreeniä (summailin treenejä koko eilisen illan ja yön). Eli kaks janaa 30m ja n. 35m. Ja ne mentiin yhdessä JUOSTEN nenu melki koko matkan aika ylhäällä (olin liinanpäässä n.1-1,5m koirasta). Jos koitti mennä sivuttaiseen suuntaan niin tein pienen ohjausliikkeen liinalla. Käsky oli "jälkiETEEN" jolloin avas nenun heti.

Ja jäljen otto molemmilla kerroilla ihan sika hyvä :) Toinen jälki meni suoraa n 50m ja päässä keppi josta makkaraa, toinen jälki meni 50m jonka jälkeen 90° kulma vas. tielle päin. Ihan sika tarkka kulma. En muistanu missä kulma oli kun en merkannut sitä. Harjoittelin vain lukemaan koiraa. Lopussa keppi joka löyty superhyvin, mutta tiesin missä se oli joten muutama metri ennen sitä aloin jarruttamaan. Oon tosi tyytyväinen tähän treeniin ja oon sitä mieltä että näitä pitää jatkaa nyt! Koska näin se alkaa Tuiskulle hahmottumaan. Toistoa toistoa toistoa! JES!

Vaikea valmistautua kokeeseen, tai ei oikein tiedä miten kannattaa valmistautua. Mun ensimmäinen jälkikoe, tai pk-koe yleensä. Samoin Tuiskun..

Kakeja tehty sisällä, eli nimenomaan sitä seiso-istu vaihtoa: ne takakintut EI liiku. Tästä liikkeestä saadaan muutamalla toistolla kympin liike, joten näen mieluiten pienen vaivan ja treenaan tätä nyt säännöllisesti tulevaisuutta varten ja saadaan kokeessa siitä se 40 pistettä, kun jätän koko "pikkuvian" ja sit siitä menee pari tärkeää pistettä joskus evl:ssä. Meinaan siinä luokassa kaikki pisteet on ilmoielin tervetulleita meille :D ..jos kerran joskus (ens vuonna) aletaan metsästämään sitä TVA hommelia ;)

Nyt tehtävänä on metsästää meille kk sisään olevaan jk1 kokeeseen paikka! Toivottavasti päästään jonnekkin 400km säteellä :)


ps.

Huomisen teemana: janajanajana.

Lauantai aamun teemana(pellolla): vaadi pysymään jäljellä! (eli nenu ylhäällä hortoillen ei mennä eteenpäin. Ruokaa jäljelle.)

4 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Kai oot hommannu jo kasan kavereita soittamaan sulle paikkaa samaan aikaan? Nimin. sain Lauralle ja Lukalle jk2 paikan soittamalla 5 puhelimella samaan aikaan

sohvi kirjoitti...

Joo luin siitä :D Saisit mullekkin hommata niillä sun viidellä puhelimella! ;)

Minna kirjoitti...

Mun palvelut on kalliita ;)

sohvi kirjoitti...

haha :D paljonko pyydät?