tiistai 17. huhtikuuta 2012

Vinku (teiniX)

Sunnuntaina päästiin Tiinan ja heidän treeniporukan tottiksiin mukaan.
Tehtiin pepen kanssa kaksi kertaa. Otin autosta suoraan leikkimään ja vein sen leikkien kentälle. Kentän laidalla käskin maahan ja irrotus. Siitä koitin sit lähtee seurauttamaan mutta teinipoika avasikin nenänsä eikä patukka kiinnostanut sitä sen jälkeen enää ollenkaan. Ihmiset, treenikamat, hajut, KAIKKI kiinnosti ja mä sain kutsua sitä ihan turhaan. Menin sit aina huutaen sen kimppuun ja yritin tarrata kiinni villoista mutta koira oli ripeempi. Ehdin ottaa koko kerran aikana vaan ihan vähän haahuilevaa seuraamista ja leikkimistä patukalla. Ei se edes leikkinyt kunnolla, saatikka seurannut. Maahanmenot oli hitaita jne.

Vein sen sit autoon ja vähän ajan päästä oli taasen meidän vuoro. Tälläkin kertaa otin koiran autosta suoraa leikkimään mutta nyt se sai kantaa patukan kentälle. Leikittiin pari sekunttia kunnes se taas ryntäs kentän laidalle... Vois treenata useemmin häiriössä :(
Tällä kerralla onnistui kuitenkin sen verran ettei se ollut ihan kokoajan karkuteillä. Ei se kyllä mukanakaan ollut, mutta pysyi jotenkin vierellä. Seuraaminen ja leikkiminenkin oli ihan kammottavaa ja löysää paskaa (ribalia) :( Toisaalta tästä kerrasta jäi ihan hyvä fiilis koska se ei vinkunut. Toisaalta taas, jos se olis ollut mukana, se olisi todennäköisesti päästellyt ääniä..

Eilen päästiin taas tottiksiin Tiinan luo :)
Tehtiin taas kaksi kertaa. Molemmilla kerroilla karkaili alussa ja vittuili ja näytti keskaria mulle! Nenä oli auki ja se nuuski maata kokoajan. Kun sain käskettyä sen maahan, nenä kävi... :/
Sit sain sen lopuksi mukaani ja tehtiin seuraamista ja viettimaahanmenoja. Se patoaa maassa muttei vielä liikkeellelähdöissä tai seuraamisessa.
Tokalla kerralla tehtiin kissa-hiiri leikin jälkeen kentälle tuloa "tule" käskyllä. Haettiin se vinkuminen esiin! Mulla lelu oikeassa kädessä ja Pepe koukkas aina selän takaa sivulle eikä oikein osannut taas hakeutua siihen oikeeseen kohtaan ja jäi seisomaan. Sitä sitten tehtiin ja saatiin kuulla vinkumista.

Tänään katson taas kotona noita uusia asioita. Toivottavasti päästään nyt etiäppäin :)

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Vitsit näitä sun kirjotuksia on mielenkiintosta lukea. Piti oikeen ottaa enemmän selvää patoamisesta, kun en oo oikeen koskaan ymmärtänyt sitä täysin. Sitä vois ehkä Nelli-mummunkin kanssa kokeilla. ;)

-Anni

Sohvi kirjoitti...

Jep, ihan uus juttu mullekkin ja tosi mielenkiintonen! Täytyy vaan paneutua asiaan oikein huolel että se sit kans toimii koiraan.

Eihän Nellukka mikään mummu viä oo ;) Nainen parhaassa iässä!

Anonyymi kirjoitti...

Joo vaatii tosiaan funtsimista. Heh no ei ookaan, välillä vaan tuntuu siltä. ;) Yrittänyttä ei laiteta eli eiku reenaan!

-Anni