keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Treeniä treeniä

Tokon parissa vaan. Kaket lähteneen vallan hienosti edistymään! Edelleenkin ne neljä vaihtoa treenissä, eli se-ma / ma-se ja se-is / is-se. Eilen treenattiin sisällä noita ja ilokseni totesin että se-is vaihto menee jopa ilman ohjausta. Oikein puhdas liikerata! Mutta en vielä lähde kasvattamaan matkaa ainakaan muutamaan viikkoon! Parempi vaan vahvistaa se liikerata 101% sinne sen pääkoppaan ja lihaksiin ja ytimiin!

Sit jäävät: Seisominen menee Zeta -tyylillä aika mallikkaasti. Kuitenkin aika paljon ohjaan namikädellä ettei ota askelta sivuun. Maahanmeno on ismpi urakka mutta eiköhän sekin ole jouluun mennessä kunnossa :)

Merkki + ruutu känkkäränkkää on taas ollut kun Tups haluis mennä mielummin ruutuun kuin merkille joten oon ottanu valmiita merkki+ruutu juttuja kuitenkaan käskemättä aina ruutuun ja palkka tuleekin suoraa merkiltä..

Ohjattuun olen kehitellyt uuden, ehkä nopeamman tyylin. Toisaalta ei oikotietä onneen mutta katsoin pienen "oikaisun" ihan hyväksi vaihtoehdoksi Tuiskulle.

Paikallaolot: en niinkään katso ongelmaksi kumpaakaan, tosin kun se istuminen on se uudempi tuttavuus niin sitä tietty on tehtävä enemmän!! Paikkamakuuta häiriöllä tehty eikä ongelmaa siinä :)


Luoksetulo: Aika ei riitä meilläkään ihan kaikkeen yhdellä kertaa, joten olen siis päättänyt ottaa tämän, ah niin supervaikean liikkeen huoltoon joulukuussa.

Tunnari: Ensi kuussa tämäkin sitten! Oman piilotusta ja luovutusta ja SITÄ PITÄMISTÄ :)

Eiköhän tää tästä kun on oivalliset suunnitelmat. Tosin auto ei lähde käyntiin joten reenaamaan mennään kävellen. Kestihän se kuitenkin huimat 7kk meidän kovassa käytössä :D

Olen katsonut meille ainakin kolme koetta alkuvuodelle, ja ehkä neljännenkin jos jaksetaan lähteä ajamaan 3,5 tuntia yhteen suuntaan.. Tietenkin juoksut tulee taas jossakin kohtaa mutta ei pitäisi haitata vielä meidän ekaa evl starttia!

2 kommenttia:

Minna kirjoitti...

Tsemppiä treeneihin ja sitte tammikuussa heti ykköskantaan! :))

sohvi kirjoitti...

Kiitos! Peukut pystyyn :) Eiköhän se sieltä pongahda se ykkönen kun vähän pinnistelee :)