keskiviikko 17. marraskuuta 2010

Pakkastreenit

Ohjatussa tänään vasen suunta: ei ollut unohtanut vaikka ollaan tehty nyt vähän enemmän oikeaa että alkaa tasapainottumaan suunnat keskenään. Osaa suunnat jo 95% varmuudella ja kääntyy oikein merkiltä. Välimatkoja oon alkanut pikkuhiljaa jo lisäämään siihen kymmeneen metriin. Nyt ollaan jo 2m:ssä.

Vire oli niin hyvä että noudettiin. Vein kapulan 10m päähän ja lähetin. Tuisku laukkasi ja nosti kapulan heti, alko ravaamaan takaisin ja sitten laukkasi loppu matkan. Olin siitä sitten niin mielissäni että idioottina päätin liittää kapulan ohjattuun ja juuri treenatulle vasemmalle. Kapula oli 2m:ssä niinkuin suunnatkin. Lähetin suoraa merkiltä VASEN-TUO (tiedostan olevani pässi). Tups juoksi kapulalle ja nosti sen ja laukkasi kovaa eteeni istumaan :o Vitsit meinasin rutistaa koiran syliini (jos se olisi pysynyt paikoillaan). En vaan voisi olla tyytyväisempi!! Nyt kuitenkin päätin ettei näin uhkarohkeaa kokeilua tehdä ennenkun matkat on täydet, suunnat on täydellisesti hallinnassa ja keskimmäinen merkki/ämpäri on otettu reeniin mukaan! Tässä oli taas se epäonnistumisen mahdollisuus niin suuri! Mitä jos tää ois epäonnistunut?! Mutta onni onnettomuudessa kuitenkin :)

Jäävä seiso:sivulla vapaana ja seuraten tehtiin ja käytin valjaita apuna aina välillä eli samalla kun sanoin TOP, niin otin valjaiden lenkistä kiinni.

Jäävä maahanmeno: tehtiin peruuttaen ja tämä alkaa suoraansanoen kiukuttamaan koko liike! Tyhmää kun joskus alemmissa luokissa tätä ei tehty täydelliseksi vaan jätettiin tommoseks epävarmaks, koska kokeissa sai vähän puutteellisestakin hyvät pisteet >:/ Sen edestään löytää minkä taakseen jättää!

Ruutu merkiltä: Ekana ilman näyttöä suoraa merkiltä molemmista suunnista. Räjähtävät ruutuun menot ja meni vieläpä tosi pitkälle, melkein takamerkkien väliin, eli täysin oikeaan paikkaan! Sit näyttö merkille ja siitä lähetys merkki+ruutu. Merkki olikin ok mutta ruudussa jäi etumerkkien väliin?? No otin sitten näytön ruutuun ja sit merkille jossa palkkasin. Näyttö merkille ja lähetys merkki+ruutu. Oli hieno :)

Luoksetulon seiso, KM: Matka n. 20-25 metriä joka kerta ja pysähtyy hienosti. Välillä palkkasin heittämällä pallon samalla kun annoin käsimerkin, ja pari kertaa heitin pallon vasta kun oli jo pysähtynyt, eli palkkasin siitä että pysyi paikallaan. Tämä vaatii nyt paljon PALJON vahvistamista jotta se älyää tämän olevan pysäytys!

Illalla luvassa vielä kakeja...

Tämä onkin sitten sadas kirjoitus bloggeriin :)

Ei kommentteja: