torstai 11. marraskuuta 2010

Toko

Jäävät:
Seisominen oli tänään aika haahuilua mutta loppua kohden kun pysäytin namikädellä taaksepäin niin ei pompannut sivuun.

Maahanmenoa tehtiin kahdella tavalla: kutsumalla ja seuraamisessa. Molemmissa käytin kroppaa apuna.

Ohjattu:
Suuntana vasen. Toistoja tehtiin n.5 kpl ja meni taas ihan sairaan hyvin!

Ruutu:
Ensin tein palkkää merkkiä ilman näyttöä. Ekalla ihan priima 5m:stä ja kasvatin sitten matkan 10m:iin. Toka lähetys ilman näyttöä tuisku jäi merkin eteen, odotin ja se korjas merkin taakse ja siitä palkka. Kolman lähetys menikin taas nappiin. Sitten tehtiin merkiltä ruutuun. Meni ohi joten otin uudestaan merkille ja tein näytön. Sen jälkeen tehtiin pari kertaa molemmista suunnista ruutu ja löyty hyvin. Lopuksi vielä näyttö merkille ja merkki + ruutu jossa maahan. IHAN SIKA HIENO! :)

Kaket:
Kakeja kotona ja edistytään vaan päiväpäivältä :)
ps.. vielä pitää lisätä ilta-treenit tähän:

Kakeissa tehtiin niitä kahta KAIKKEIN VAIKEINTA vaihtoa, eli se-ma ja se-is. Jotenkin niissä molemmissa pitää aina tulla eteenpäin! Opetin sitten Tuiskun peruuttamaan se-is vaihdon. Apuna takapalkka ja sit lopuks tää vaihto meni jo yli metristä. Koira siis peruuttaa istuessaan, tavallaan pysyy siis paikallaan, mutta parempi tämäkin kun se ainainen eteneminen huoh! Se-ma myös takapalkalla niin pysy paikallaan ainakin metrin etäisyydellä :) Palkkausta myös ylhäältä.

(muuten ilokseni huomasin että ma-se ja is-se menee jo reilu 2metristä ilman takapalkkaa!!!)

Kapulan pitoa tehtiin ja tyttö oli muka unohtanut koko homman?!! No, pieni muistutus ja sain taas roikottaa koiraa melkein koko sen painolla ja ote piti :) LUV!

Noutoa kokeiltiin samalla vähän mutta oikeesti ei tuu mitään!! Saako koirasta tva:ta jos se ei osaa noutaa? Mutta en menettäny hermoja vaan otettiin nakin avulla iloisia nostoja ja luovutuksia. Tähän nouto asiaan tarvitaan ammattiapua ..

Ei kommentteja: