keskiviikko 24. marraskuuta 2010

Kunnon talvi tuli..ja kuukausi jouluun :)

Kun lunta on melkein polviin asti ja lisää sataa kokoajan, voisin toivoa joulupukilta semmoista pientä rättikatto hallia (+lämmitys) tohon meidän pihalle :)
Kenttäämme ei olla aurattu ja todennäköisesti siihen tulee kohta luistelurata, joten täytyy kehitellä taas talveksi joku kiva valaistu parkkipaikka missä ottaa ruutua ja ohjattua ja merkkiä. Muita liikkeitä voi onneksi treenata muuallakin kuin kentällä :)

Tänään kauppareissulta kävellessäni päätin tehdä jäävää maahanmenoa med pakote x1, joka sai Tuiskun pienet aivot toimintoon ja koira hypähti maahan vaikka otin liikkeen alun kokonaisena :o Upeeta! Sitten perään vähän seurailtiin ja opettelin kävelemään täykkäriä niinkuin pitäisi ettei pikkutirriäinen jäisi alle kun niin kovin pieneksi itsensä pistää käännöstä tehtäessä :) (Tuisku oli tosi korkeassa vireessä joten ulisi ja kyykkäsi kokoajan mutta silti peruutukset ja sivuaskeleet oli siistejä). Tuisku on niin ihana kun sitä ei tarvitse innostaa ennen treenejä :) Olen tehnyt sen kanssa jo niin paljon lyhyitä palkitsevia treenejä että se on mukana HETI kun sanon että "sivulle", tai "kentälle". :) Paikkamakuuta tai istumista harvoin treenataankaan muiden liikkeiden yhteydessä just tämän takia ;) Koitetaan vielä saada niihin rauhallisuuttaa (RUOKA) että niistä tulisi varmempia. Tänään sitten taas jääviä olkkarissa :)

Ei kommentteja: