tiistai 16. marraskuuta 2010

Tän päiväset

Tuisku oli tänään ihan upeassa vireessä kentällä, ihan ilman minkäänlaista motskaa :o No onhan se aina, mutta tänään sen tekemisessä oli sähköä!

Tehtiin ekana ohjatun oikeaa. Nou propleem. Kohta voisi jo liittää yhden noutokapulan treeniin, ei toki vielä viikkoon tai pariin mutta alkaa nää suunnat olemaan niin hyviä jo.

Huomenna ajattelin ottaa noutokapulan mukaan kentälle, ja JOS vire on sama kuin tänään niin sitten noudetaan vähän :)

Sitten tämän päivän muihin "ihmeisiin": Merkki oli upea, juoksi tosi kovaa merkille ja pysähty oikeeseen paikkaan. Sitten ruutu .. Laitoin pallon valmiiksi ruutuun ja lähetin merkiltä. Tuisku kiersi jotenkin ihmeellisesti sivuun ja juoksi ruutuun sivusta ja otti pallon?? Ei siinä paljoo ihmetelty vaan otettiin näyttö jonka jälkeen lähetys merkiltä tyhjään ruutuun pari kertaa ja ihmeen hyvin meni. Matka tosin vain 15m. Sitten kerran lähetys merkille ja siitä ruutuun ja palkka :) Tuiskulla on nykyään niin kova vauhti ruutuun ja merkille että kiitän itseäni siitä että opetin sille paikan molemmissa. Jo alussa Tups oli hyvin vaikea pysäyttää ruudussa, ja silloin vauhtia ei ollut paljoa, joten tällä hetkellä pysäyttäminen olisi ehkä mahdotonta :D Ollaan kyllä treenattu paljon vauhtia vauhtia VAUHTIA joten Tuiskusta on tullut melkoinen vauhtihirmu ja välillä se "vähemmän arvostettu" tarkkuus jää.

Liikkeestä seisomista vaihdetulla käskyllä oli hieno :) Tosin tehtiin alkeita, eli pysäytin kädellä aika paljon mutta saatiin aikaiseksi ainakin 20 toistoa :)

Maahanmenoa
peruuttaen oli ok.

Suurin "ihme" oli luoksetulon seisominen :o Vaihdoin käskyn käsimerkkiin ja koira pysähtyy tosi pitkälläkin matkalla ihan sairaan hyvin :) Kun ei tota näköjään saa käskyllä stoppaamaan niinkun haluaisin (kuin seinään) niin tämä on parempi vaihtoehto :)

Loppuun sitten leikittiin patukalla ja haukuttiin ja mää sain ihmetellä ja ihailla Tuiskun intoa :) Täytyy myöntää että ennen olen jostain syystä treenannut paljon pallolla enkä ole käyttänyt herkkuja, mutta nyt treenataan aika monta liikettä nakilla joka on sitten saanut Tuiskun rakastamaan entistäkin enemmän tokoa :) Kivaa oli taas!

1 kommentti:

repsu kirjoitti...

kivaaaaa:)