maanantai 1. lokakuuta 2012

Voihan koe

Ei päästykkään tokoilemaan kirkkonummelle! :( Laitoin ilmon menemään heti kun aika alkoi mutta silti vaan varasijalle. Tossa katselin koekalenteria ja sieltä löytyi tämän vuoden puolelta tasan kolme koetta jonne meillä olisi mahdollisuus mennä. Muut kokeet sitten on joko ihan liian kaukana tai mulla on sillon jotain muuta menoa tai koepaikka ei muutenvaan natsaa.  Esim Porvoossa olisi tämän vuoden puolella kokeita mutta se halli missä ne pidetään on meille huono paikka (ollaan sielä viime talvena reenattu) koska sinne ei saa viedä koiraa kun vasta ihan ennen omaa suoritusta, ja Pepen kanssa ON PAKKO mennä siedättäytymään paikkaan ennen omaa suoritusta..
Ennen lokakuun loppua en halua mennä. Mielellään ehkä joskus marraskuun alussa.. Noh, täytyy nyt katsoa miten päästään vai pitääkö oikeasti lähteä jonnekkin todella kauas.

(Nytten ollaan varasijalla kolmeen eri kokeeseen kun ei paikkaa riittänyt..)

Pepen nouto on muuten ihan super! Oon tässä kolmatta päivää reenannut sitä uudella tyylillä jolla saa niin vitunmoisenhyvän tiukan pidon ja nopean ja napakan eteenistumisen että! Kapulan nosto on vielä vähän vaiheessa mutta sekin alkaa jo sujumaan. :) Lisäksi (johtuen luoksarista, tulee suoraa sivulle) palautuksessa se tulee usein  vinoon pitkältä matkalta, niin että peppu kääntyy musta katsottuna vasemmalle, eli siis sivulle päin. Pari päivää sitten se tuli kokonaan suoraa sivulle tosi kauniisti öööö :D
Tähän keksin sen että heitän reeneissä viistosti oikealle kapulan. Johan tuo suoraan :) Lyhyeltä matkalta (alle 10m) tuo oikein nätisti suoraan!

Kaket (avo) alko taas vittuilemaan: istumaan nousussa se jää välillä vajaaksi. Pepe on vajakki..

Ei kommentteja: