maanantai 29. lokakuuta 2012

Meen joko alta tai kaadan aidan

Päivitykset on vähän jääneet. Oltiin tossa Tampereellakin reilu viikko ja aksattiin ja hakuiltiin siellä. Jonkin verran myös tokoiltiin.
Ollaan nyt reenailtu ylempien luokkien liikkeitä kun alkaa maistumaan sahanpurulta pelkkien avo liikkeiden hiominen. Se kuitenkin osaa ne jo hienosti. Kokeeseen on kolmisen viikkoa aikaa joten kyllä me ylläpitotreeniä tehdään jonkinverran..

Eilen tehtiin kentällä voi-evl kakeja reilu 8metristä. M-S ja I-S vaihtoja. Jukra että se tekee hienosti. Joudun vaan vapauttamaan sen takapalkalle aina niin että käsken kiertämään joko vasemman tai oikean kautta, koska se tekee joskus sitä että menee vinoon vaihdoissa. Tolla se aika hyvin korjaantuu! Toinen vaihtoehto ois sitten rakentaa sille aina joka kakereeneissä jonkinlainen karsina ettei peppu käänny. Liian hankalaa ei oo mun juttu :)
Tänään tehtiin sitten ulkona semmoisia vaihtoja että I-S josta parilla kerralla jatkettiin vielä S-I. Kuuliainen poika ja tekee hienosti joka kerta oikealla tekniikalla. Matka n 10m.
Pepen tekniikka kaukoissa on musta vähän hassu/sekava enkä jaksa siihen kiinnittää huomiota, antaa olla se mikä on kun ei se kuitenkaan eteenpäin tule: M-I ja I-M tekniikka on peppu pysyy maassa eli etujalat ainoastaan liikkuu. No sitten taas I-S vaihdossa se pitää etujalat paikoillaan ja takajalat pomppaa taakse. S-I vaihdossa takajalat pysyy paikallaan ja etujalat liikkuu taakse. M-S ja S-M on hissi. :) Eipä ainakaan liiku eteenpäin yhtään! Sitävastoin taaksepäin se liikkuu kyllä vähän..

Tunnarin nostoa ollaan tehty myös ja aika hyvin onnaa jo! Tunnari (tunari) sinänsä on aivan sairaan helppo opettaa koiralle. Mutta sen tunnarin nosto on vaikeeta. Siks sitä tässä hinkutetaan :)
Ohjattu on pepestä myäs tosi lälly juttu. Se siinä sit myöhemmin tulee olemaan hankalaa (kai) kun siihen liitetään alkuun merkille lähetys. Voi olla että ruutu tulee loppujenlopuksi olemaan meille se kaikkein vaikein liike. Ei siksi etteikö pepe irtoaisi tai osaisi hakea ruudun paikkaa tms vaan siksi, että se ääntelee herkästi lähetyksissä. Veikkaanpa että ääntelyä tulee kuulumaan ruutuunlähetyksessä eniten. Samoin merkille menossa.

Eipä tässä ihmeempiä. Talvi tulee jee ja toivon mukaan kohta päästäisiin sinne aksakurssille. Vaikka pepe kyllä osaa jo kaiken aksasta ;)

Peeäs meidän perheessä on aivan hirvee pentukuume!

Ei kommentteja: