maanantai 10. lokakuuta 2011

Semma

Skogsterin semmassa oltiin eilen. Mia kävi kaikki pk tottis liikkeet läpi; miten hän ne alusta alkaen opettaa pennulle ja miten korjata syntyneitä virheitä. Mia havainnoi asioita myös omalla 10kk pennullaan Rätyllä :)

Noutoon menin pääasiassa hakemaan apua ja sitä myöskin sain! Sain uuden idean millä lähteä rakentamaan tätä liikettä alusta asti oikein. Sain Mialta juurikin sellaiset eväät tän liikkeen kanssa, mitkä näkyy passaavan hyvin just mun pennulle! Mia kehui pepeä lupaavaksi pennuksi: sillä on taistelutahtoa riittämiin, tosin puru-ote on aika kevyt vielä, se kiinnostuu kuolleesta saaliista erittäin hyvin (haukkui kuolleelle saaliille kurkku suorana) ja se on kovin ahne ja murisee kun saalista koitetaan ottaa siltä pois tai kun sille luodaan stressiä saaliin kanssa se kestää sen hyvin jne... Näillä siis jatketaan noutoa.

Seuraamiseen sain myös hyvän vinkin miten jatkaa kun imutus sujuu jo.

Kun mentiin estraadille, Pepe otti kontaktia josta sitten palkkailin. Mutta kun kuuntelin Miaa, en huomioinut pentua. Kuulin vaan kun katsomosta kuului naurua: Pepe tarjoili mulle maahanmenoa, istumista, sivulle tuloa, perusasentoa kontaktilla ja välillä lonksutti leukojaan ja murisi ja örisi... :D Aktiivisesti tarjos kaikkea mahdollista mitä jo osaa, kun ei mitään tapahtunut :) Piti siis palkata!

Vielä täytyisi saada Pepe palauttamaan lelu mulle kun se ei sitä tee. Samoin irrotus harjoituksia ollaan nyt tehty vähän. Ja oman teddy-vinkupatukan Pepe vihdoin sai ettei tartte enää kaverilta lainata :)

4 kommenttia:

Anni kirjoitti...

Oo vähänkö siistiä! Skogsterin opeissa:)

sohvi kirjoitti...

En o koskaan aikasemmin ollu skogsterin koulutuksissa tai semmoissa, sai kyl mielenkiintosia uusia ideoita siltä :) suosittelen!

Tanja kirjoitti...

Mä tykkäsin kanssa kun Ansan kanssa oltiin kerran Skogsterin semmassa:)

Anni kirjoitti...

No voin uskoa! Hienoo, että osallistuitte sinne. :)