lauantai 8. lokakuuta 2011

Musta, pitkäkarvainen malinois reenaa

Tänään oltiin hakuilemassa jee! Holskuporukalla. Pepe sai tehdä kerran; neljä haamua. Meni tosi hienosti: rohkeena ja kovaa irtos vierraille maalimiehille!

Lopuksi tehtiin esineruutua jossa parhaaksi tavaksi todettiin että vien esineen Pepen kanssa kahdestaan ja hetsaan sitä sen perään. Palkkasin patukalla (teddy-vinkupatukka on ehdoton lemppari!)

Sitten treenattiin patukan irrottamista joka alkoi pojalta sujumaan. Saatiinkin koutsilta hyvät ohjeet jatkoon tämän kanssa kun pepe pörisee irroituksen yhteydessä ja on muutenkin melkoisen ahne ja tahtoisi kaikki lelut pitää itellään.

On muuten alkanut tarjota lelua entistä enemmän leikittäessä kahdella lelulla. En enää heti ota toista lelua esille kun voittaa vaan annan tulla ensin kunnolla luokse jolloin vasta otan toisen lelun taskusta. Ei kuitenkaan vielä anna ottaa lelua pois vaan murisee ja väistää jos yritän.

Tehtiin tänään odotellessa kontaktitreeniä kun koiria ja ohjaajia kulki ohi. Saattaa välillä vähän pöhistä niille mutta katsoo mua kuitenkin ilman apuja. JEE!

Ollaan käyty päivittäin syömässä iltaruoka keskustassa. Poika kulkee katsekontaktissa ilman että mitenkään pyydän tai höpisen sille. :) Palkkaan kokoajan ja Pepe on niin ihana! Rakastan tota pentua.

Nyt on Pepe ollu 2 vrk pissaamatta ja kakkaamatta sisään. Pidättää jopa aamuisin kun on nukuttu 7-8 tuntia ja aamuisin puen päälle silmät ristissä jotain 10min. Ihanaa! Tietty koulupäivisin ei pysty pidättää pissaa kun matkoineen koulupäivä kestää 9-10 tuntia. Kakkaa pystyy pidättää!

Nyt sain työssäoppimis paikan Porvoon mustista ja mirristä. Kestää 10 viikkoa. Sinne Pepe voi ehkä joskus tulla mukaan. Mutta kuitenkin, tavoite on että Pepe on jouluna sisäsiisti kokonaan (6kk ikäisenä.)

Tuiskukin pääsi muuten tänään hakuilemaan ja esineille. Se jäljesti oikein hienosti :D

Ei kommentteja: