sunnuntai 2. lokakuuta 2011

Hakuilu 2

Tänään oltiin tokaa kertaa hakumetsällä. Pepellä oli tosi kivaa. Se sai tehdä kolme pistoa ja meni taas tosi reippaasti vieraiden ihmisten perään :) ...kolme pistoa ja metsässä vierähti 5 tuntia :D Väsyttää mutta oli tositosi kivaa! Tätä me varmana jatketaan kun Peepi on niin lupaava.
Käytiin vielä päivän päätteeksi lenkillä jossa Pepe sai vielä vähän tottistella kun oli niin pirteä autossa nukkumisen jälkeen. Maahanmenoa (joka menee jo ilman ohjausta kädellä), imutusseuruuta (jossa nostan kättä aina välillä, perusasento menee melkein ilman kättä), odottamista ja leikkimistä uudella aasi-lelulla jonka kävin kotimatkalla ostamassa robbarista. Siinä on semmoinen vinkuäänikin.
Lauantaina hakuillaan uusiksi toisella (holsku) porukalla mutta sunnuntain treeneihin me ei päästä kun mennään Skogsterin tottis semmaan.

Mutta... Lupaan nyt että alan tekemään jälkiä. 2-3 per viikko. Saadaan sekin allulle että on sitten ens keväänä mistä jatkaa!!!

Meille on kertynyt ongelmaksi muiden koirien ohittaminen. Pepe haukkuu kuin hullu. Mutta onneksi se ei ole mitään pelko tai agre haukkua vaan se vaatii päästä niiden luo leikkimään. En oikein ole varma miten pitäisi reagoida, olen namilla houkutellut ohittamaan ja sanonut että "pöh pöh, hölmö kääpiö" mutta se ei aina auta. En ole nyt enää päästänyt remmissä riekkumaan muiden kanssa. Ollaan käyty päivittäin keskustassa kävelyllä jossa ohitellaan paljon kaikkea ja kaikkia. Pepe oli muuten eilen ekaa kertaa tositilanteessa kaupan edessä kiinni! Ihan kiltisti ja hiljaa! Ollaan treenattu kiinnioloa niin että poistun piiloon ja kun on hiljaa palaan palkkaamaan. Eilen käveltiin keskustassa film townin ohi ja mun teki mieli karkkia. Uskalsin jättää sen 5min ja olen nyt taas niin ylpee!
Lisäksi ylpeilen sillä, että vaikka asutaan kerrostalossa, Pepe ei ole tehnyt kakkoja sisään ainakaan 2vkoon. Pissoja ei ole tehnyt nyt 2 vuorokauteen sisälle (koska en ole ollut vkloppuna koulussa ;)) mutta se on jo saavutus ettei se tehnyt viime yönä sisälle vaikka nukuttiin 7h!

Tänään Pepe sai leikkiä 5kk vanhan ....lammaskoiran pennun kanssa. Vitsit kun niillä oli kivaa! Pepe oli paljon isompi kuin se 5kk pentu. Ei sen omistajakaan meinannut uskoa että mun pentu on VASTA 15vk :o

Ei kommentteja: