sunnuntai 7. elokuuta 2011

Eloisa elokuu

Meille muutti eilen pikkuinen, kauan odotettu pelkikoira. Poika on vielä vailla kutsumanimeä, koska mikään niistä miljoonastajayhdestätoista ei kuitenkaan ole ihan pööffekt..!

Pikkuinen pääsee harrastamaan näin alkuun muutamaa ohjaajan mieluisinta lajia: TOKOa ja pk-jälkeä, sekä myöhemmin agilitya. Myös viesti ja haku kiinnostavat kovasti, samoin mondioring :) Mitään lajia ei ole poissuljettu. Katsotaan mikä on pojan lemppari!

Rotu: Belgianpaimenkoira groenendael

Sukupuoli: Uros

Nimi: Eloisa Rele

Syntynyt: 18.6.2011

Kasvattaja: Erja Juvakka, Kennel Eloisa

Isä: Einar von Watzdorf

Emä: Picxie de LescautTutustuin netin välityksellä Eloisan koiriin ja mielenkiinnosta seurasin niitä "hiljaa sivusta" jo 2009 vuoden lopusta, vaikka silloin en voinut vielä kuvitellakkaan että moneen vuoteen ottaisin toista harrastuskoiraa, kun Tuisku oli silloin vasta niin nuori ja parhaimmillaankin sillä olisi ollut vielä monta monta vuotta aikaa treenata ja kisata tokossa ja jäljellä. Kuitenkin Tuiskun jäätyä sairaseläkkeelle epilepsian takia, aloin tosissani miettiä toisen koiran ottamista. Laitoin Erjalle ensimmäistä kertaa sähköpostia pentusuunnitelmista joulukuussa 2010. Kaikenlaista kyseltyäni olin vain enemmän ja enemmän vakuuttunut siitä, että sieltä se minun seuraava koirani tulee. Siitä pääsinkin jo Pixin "varauslistalle" ja voin sanoa että odottavan aika on pitkä.
Ihastuin Pixiin jo kuvien ja erjan kertoman perusteella, mutta kun käytiin vihdoin Pixiä katsomassa, olin myyty!

Pojasta olisi tarkoitus tehdä harrastuskoira, Tuiskun vietellessä aktiivisen kotikoiran elämää samassa huushollissa.
Ja nyt syksylle onkin jo paljon suunnitelmia pennun pään menoksi :)
Jäljen alkeita harjoitellaan ja tokoa/tottista päästään treenaamaan ainakin kahteen eri ryhmään eri kentille heti alkuun. Itse rupean kouluttamaan tokoryhmää ja penneli pääsee mukaan häiriköimään. Viestiä pääsemme treenaamaan vasta maaliskuun jälkeen kun kakkos ohjaaja palaa Suomeen. Eli nyt on siis hyvää aikaa tehdä pohjat näille kahdelle lajille :) Agility tulee kuvioihin jahka muutamme Tampereelle takaisin. Siellä kun on meidän personal trainer (<3) ja muutenkin paremmat treenimahdollisuudet kun täällä!

Ei kommentteja: